Dilek'in açılışına yoğun ilgi

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü ailelerinden, Ulaşım Gazetesi'nin de kurucusu İrfan Kalkan'ın oğlu RH Turizm İstanbul işletmecisi Sultan Süleyman Kalkan, cafe ve restoran açtı. Kalkan, otobüs taşımacılığında yakaladıkları başarıyı, gıda sektöründe de devam ettireceklerini dile getirdi.

Güncel Haber - 7 yıl önce

Otobüs sektöründe Özkaymak Turizm'in aile kültürüyle yetişen Sultan Süleyman Kalkan, gıda sektörüne de el attı. RH Turizm'in İstanbul işletmeciliğini üstlenip kısa sürede ekibini kurarak 42 bilet satış noktası oluşturan Kalkan, bu sektördeki başarısını ortağı Burak Eke ile birlikte gıda sektörüne de taşıdı. Pastane, cafe ve restaurant konseptini bir arada uygulayan Dilek'in 43'üncü şubesi, Kalkan ve Eke'nin ortaklığı ile hizmete girdi.

İstanbul Güngören'de Real Merter AVM girişinde bulunan Dilek'in açılışına TOFED eski Başkanı Mehmet Erdoğan ve Kamu Çalışanları Derneği Başkanı Suat Sakarya başta olmak üze çok sayıda otobüsçü ve dernek yöneticilerinin yanısıra Kalkan ve Eke ailesinin dostları katıldı. Dilek Pastaneleri İcra Kurul Başkanı Cabir Yazıcı'nın da hazır bulunduğu açılış etkinliği gün boyu devam etti. Mehteran takımı da açılışta konser verdi. Mekanın açılış kurdelesini ise Cabir Yazıcı ve Hakkı Eke ile birlikte İrfan Kalkan kesti.

BİR DİLEK'LE BAŞLAR

Dilek Pastaneleri'nin farklı bir konsept ile hizmet ettiğini dile getiren İcra Kurul Başkanı Cabir Yazıcı, "Bugün burada iki genç kardeşimizin birlikte çıktıkları yolculukta, mutluluklarına şahit oluyoruz. Biz her şey bir Dilek'le başlar felsefesiyle çıktığımız yolda 43'üncü şubemizi açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gıda sektöründeyiz. Bugüne kadar hep hayattan keyif almayı bilenlerin tercih noktaları k. Oluşturduğumuz mekânlarımızda müşterilerimize ev ortamı hissi sunduk. Rahat ve konforlu mekânlarımızda zengin pastane ürünlerinin yanısıra açık büfe kahvaltı çeşitleri ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler sunuyoruz" .

GENÇLERİN YANINDAYIZ

Gıda sektöründe büyük bir aile klarının altını çizen Cabir Yazıcı, şöyle devam etti: "Süleyman Kalkan ve Burak Eke ile 43'üncü şubemizi açtık. Dilek ailesi olarak biz her gençlerimizin yanındayız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Ben günün 12 saatini bizzat çalışarak geçiriyorum. Geriye kalan 12 saatini de şubelerimizdeki dostlarıma ayırıyorum. Yani günün 24 saati ben Dilek'teyim. Kendi fabrikamızda üretimini yaptığımız; pastalar, unlu mamuller, kekler, çörekler, sütlü tatlılar, baklava çeşitleri ve dünya mutfaklarından seçme menüler ile haftanın her günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında mağazalarımızda misafirlerini ağırlıyoruz. Real Merter AVM'nin tam faaliyete geçmesiyle birlikte 43'üncü şubemizin de hedeflenen başarıya ulaşacağına inancım tamdır. Bu noktada da gençlerimizin başarıya ulaşması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz."

DOSTLARIMIZLA BÜYÜYORUZ

Otobüs sektöründe ğu gibi gıda sektöründe de başarılı hizmet sunmak için takım ruhuyla çalışacaklarını dile getiren Sultan Süleyman Kalkan, "Yolcu taşımacılık sektöründe aile firmamız Özkaymak Turizm, Türkiye'nin önde gelen markasıdır. Burada edindiğimiz deneyim ve tecrübelerimizle gıda sektöründe de bir marka olacağız. Bunu için franchise olarak ilk restoranımızı Güngören Stadı yanında bulunan İstanbul Real Merter AVM de açtık. 200 kişiye aynı anda yemek ve kahvaltı verebilecek kapasiteye sahip mekânımızda Dilek'in tüm ürünlerine ağırlık vereceğiz. Hizmet sektöründeyiz ve alanında uzman kadromuz ile birlikte en iyi ve en kaliteli hizmeti vereceğiz. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Adım attığımız gıda sektöründe de dostlarımızla büyümeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Günün Diğer Haberleri