Özel çekici ürettirdi

Volvo Trucks, yurt içi ve yurt dışı taşımacılık faaliyetleri yürüten Hicri Ercili firması için özel olarak hafifletilmiş Volvo FM 460 4x2 çekici üreterek teslim etti. Yapılan modifikasyonlar sayesinde Volvo FM 460 4x2 çekicinin performans, güvenlik ve konforundan taviz verilmeden hem yükleme kapasitesi hem de sefer başına kazanç artışı sağlandı.

Teslimatlar - 6 yıl önce

Türkiye’de distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yaptığı, Volvo Trucks, firmaların ihtiyacına uygun çekici ve kamyonlar sunmaya devam ediyor. Araçlarda güvenlik ve performanstan taviz vermeden, farklı sistem ve donanımların seçimi, komponentlerin farklı konumlandırma imkanı gibi modifikasyon olanakları sayesinde rakiplerinden farklılaşan Volvo Trucks, lojistik firması Hicri Ercili’ye hafifletilmiş Volvo FM 460 4x2 çekici satışı yaptı.

GÜVENLİKTEN TAVİZ YOK

Volvo FM 460 4x2, ağırlıklı kimyasal maddeler üzerine yurt içi ve yurt dışı taşımacılık faaliyetleri yürüten Hicri Ercili’nin, yükleme kapasitesini artırma beklentisine paralel olarak tasarlandı. Alüminyum treyler bağlantı braketi, alüminyum hava tankları, alüminyum jantlar, hafifletilmiş 5'inci teker, hafif tipte disk frenleri ve şasi çerçevesi ve hafifletilmiş arka aks gibi düzenlemeler sayesinde dayanıklılık ve güvenlikten ödün verilmeden maksimum konfor, minimum yakıt tüketimi değerleri sağlanmış oldu. Yapılan bu düzenlemeler sonrasında, boş ağırlığı 6 tona kadar indirilebilen çekicilerin yükleme kapasitesi artmış olduğundan sefer başına kazanç artırılarak, yıllık gelirde kayda değer bir avantaj sağlandı. Özel olarak üretilen Volvo Trucks çekicinin teslimatı; Hicri Ercili Lojistik Müdürü Şenol Durna ve Temsa İş Makinaları Bölge Müdürü Bora Gür’ün katılımıyla yapıldı.

YÜKLEME KAPASİTESİ ARTTI

Hicri Ercili Lojistik Müdürü Şenol Durna, taşımacılıkta hafif kamyonların önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “50 yıla yakın süredir taşımacılık yapıyoruz. Verimlilik, sefer başına maliyetleri düşürmek bizim için çok önemli. Bu yüzden yükleme kapasitemizi artıracak hafif kamyonlar öncelikli tercihimiz. Kullandığımızı aracı hafifletirken güvenlik ve konfordan taviz vermeden beklentimizi karşılayan Volvo Trucks’ı tercih ettik. Hem Volvo Trucks’a hem de Temsa İş Makinaları’na bize maksimum kazanç sağlayacak çözümü sundukları için teşekkür ederiz.”

Günün Diğer Haberleri