Geleceğin parlayan yıldızı Sadi Toygar!

Dede Sadi Toygar İstanbul’da kentiçi toplu taşıma sektörünün kurumsallaşmasında önemli rol oynarken, torun Orhan Sadi Toygar ise performansıyla spor camiasında adından söz ettirmeyi başardı. Orhan Sadi Toygar, “Ben dememin torunuyum, mücadeleyi severiz” diyerek hedefinin Türkiye Millî Futbol Takımı’nda forma giymek olduğunu söyledi.

Güncel Haber - 4 saat önce

Ümraniye Spor alt yapısı U13 futbol takımında forma giyen Orhan Sadi Toygar, Ulaşım Gazetesi’ne verdiği röportajında hedefinin büyük olduğunu dile getirdi.  Sol ayağını raket gibi kullanan Orhan Sadi, sahada sergilediği oyunuyla da Ümraniye Sporseverlerin gönlünde de taht kurdu. Sosyal medya hesabından da yüzlerce takipçisi bulunan Orhan Sadi Toygar, efendi kişiliğiyle de dikkat çekiyor. İstanbul’daki birçok kulübün yöneticileri de Orhan Sadi’yi yakından takip ederek mercek altına aldı.

TARİHE GEÇECEK!

“Hep önümüze bakarak takımla uyum içerisinde bir sonraki karşılaşmaya elimizden geldiğince hazırlanıyoruz” diyen Orhan Sadi Toygar, “Ben dedem Sadi Toygar ile gurur duyuyorum. Onunda benimle her daim gurur duyması için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Dedem özel halk otobüs camiasında parmakla gösteriliyor. Bende ortaya koyduğum futbolumla tarihe yeni bir sayfa eklemek istiyorum. Tamamen önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayım. Bir yandan eğitimime devam ederken, diğer yandan da futbolda daha iyi performans sergilemek için çalışmalar yapıyorum” ifadesini kullandı.

 

Günün Diğer Haberleri