Ayın kaptanı Zorlu ve Lale

Otobüs kaptanlarına hak ettiği değeri veren Temsa Global, Mayıs ve Haziran dönemi ayın kaptanlarını ödüllendirdi.

Güncel Haber - 10 yıl önce

Otobüs kaptanlarına hak ettiği değeri veren Temsa Global, Mayıs ve Haziran dönemi ayın kaptanlarını ödüllendirdi. Ayın kaptanı ödül töreninde ayrıca Kaptanlar Kulübü web sitesi üzerinden eğitimlerini tamlanan kaptanlarda sertifikalarını aldı.

Temsa Kaptanlar Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği ayın kaptan şoförü sonuçları belli . Finale kalan 11 otobüs kaptanından Mayıs ayı ayın kaptanı Üstün Erçelik Turizm’den Ahmet Zorlu olurken, Haziran ayı ayın kaptanı Mersin VİF Seyahat’ten Mehmet Metin Lale seçildi.

Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. (BİOİAŞ) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine TOFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Tırış, Ali Çıkkan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özcan, Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Yağız ve Adnan Değirmenci, Fiyat İstikrar ve Denetim’den sorumlu komisyon Başkanı Musa Çaktır ve Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt Bayrak ile kaptanlar katıldı. Temsa Global’den ise Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin, Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı ve Kaptanlar Kulübü Koordinatörü Ekrem Özcan hazır bulundu.

41 KERE MAŞALLAH

Törende bir konuşma yapan Temsa Global Yurtiçi Pazarlama Müdürü Mehmet Çıkıncı, sektörün gelişimi adına sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiklerini söyledi.

Çıkıncı, “Kaptanlar Kulübü’nün üye sayısı 2 bin 230 . Göründüğü gibi içi dolu bir kulübümüz var ve kaptanlarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kulübe üye kaptanlarımız 60’ın üzerinde firmadan indirimli ihtiyaçlarını gidiyor. Bugün burada 41 kere maşallah diyoruz. 41 ve 42’nci ayın kaptanlarını ödüllendiriyoruz. Öte yandan ikinci bir mutluluğumuz ise; kulübümüzün web sitesinden eğitim alan kaptanlarımız mezun oluyor” .

Yurtiçi Pazarlama Müdürü Çıkıncı’nın konuşmasının ardından Kaptanlar Kulübü Koordinatörü Ekrem Özcan ayın kaptanlarını açıkladı.

2009 Mayıs ayının ayın kaptan şoförü Üstün Erçelik Turizm’den Ahmet Zorlu’ya ödülünü Temsa Global Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin verirken kulüp kartını Ekrem Özcan ve günün anısına plaketini de TOFED Fiyat İstikrar ve Denetim’den sorumlu komisyon Başkanı Musa Çaktır verdi.

2009 Haziran ayının ayın kaptan şoförü Mersin VİF Seyahat’ten Mehmet Metin Lale’nin ödülünü ise Temsa Global Yurtiçi Pazarlama Müdürü Çıkıncı verdi. Mehmet Metin Lale plaketini ise TOFED Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Yağız’ın elinden aldı.


KAPTANLAR İLK MEZUNUNU VERDİ

Temsa Kaptanlar Kulübü üyesi 103 kaptan, kulübün resmi internet sitesi üzerinden “Internete Dayalı Uzaktan Eğitim” sisteminin üç modülünü layarak kulübün ilk mezunları . Güvenli araç kullanımı, ekonomik araç kullanımı ve ilk yardım modüllerini layan kaptanlar, törende katılım sertifikalarını aldı.

Günün Diğer Haberleri