Avenue tam gaz

Temsa Global'in şehiriçi otobüs sınıfındaki otobüsü Avenue, Anadolu turuna devam ediyor.

Otomotiv - 10 yıl önce

Temsa Global'in şehiriçi otobüs sınıfındaki otobüsü Avenue, Anadolu turuna devam ediyor... Avenue, Muğla ve Diyarbakır'daki esnafın beğenisine sunuldu.

Temsa Global'den yapılan açıklamaya göre, şehiriçi otobüs segmentindeki Avenue, Anadolu Turu kapsamında Muğla ve Diyarbakır’da görücüye çıktı...

Temsa Global mühendisleri tarafından geliştirilen yüzde 100 yerli şehiriçi otobüsü Avenue, Muğla ve Diyarbakır duraklarından geçerken hem sürücüler hem de halk tarafından kça beğenildi...

Turizmin öne çıkan şehirlerinden Muğla’da BESKO Müdürlüğü ve Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsleri İşletmeleri yetkilileri Avenue’yu inceleme fırsatı buldu. Avenue, yakıt tüketiminin az olması, iç genişliği, performansı ve paslanmaz gövde yapısı ile yetkililerden ve teknisyenlerden tam not aldı.

DİYARBAKIR BEĞENDİ

Toplu Taşımada Dönüşüm Projesi kapsamında önemli adımlar atan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de Avenue farkını test eden şehirler arasındaki yerini aldı.

Diyarbakır halkının toplu taşıma alanında yaşadığı sıkıntıları çözmek için yeni uygulamaları hayata geçiren yetkililer bu değişim sürecinde Avenue’nun da hedeflenen hizmet kalitesini sağlayabileceğini ifade etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Binası önünde gerçekleşen tanıtım aktivitesine Otobüs İşletme Daire Başkanlığı yetkilileri, teknisyenleri ve toplu taşımada görev yapan şoförler katıldı. Temsa Diyarbakır Yetkili Satıcısı Elif Üge Otomotiv’in desteğiyle gerçekleşen aktivitede Otobüs İşletme Daire Başkanlığı teknisyenleri aracı test ederek, iç yüksekliği ve fren sisteminin kusursuz ğunu dile getirdi.

ŞIK, MODERN VE GÜVENLİ

Modern tasarımının yanı sıra, seyahat esnasında sunduğu konforla pazardaki farkını ortaya koyan Avenue; çevreci Euro 4 motoru, yüksek tavanı, geniş iç hacmi, ergonomik koltukları ve 3 adet basamaksız geniş kapısıyla şehir insanına büyük rahatlık sunuyor.

Avenue'nun düz ve basamaksız olan kapıları; hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor. Şase ve gövde aksamı en paslanmaz çelikten oluşan Avenue, düşük yakıt sarfiyatı ile de rakiplerinden ayrışıyor.

HER KAPTAN KULLANMAK İSTEYECEK

Ergonomik ve modern dizayna sahip şoför Avenue'nin kokpitinde kaptanın tüm kumanda panellerine zorlanmadan ulaşabilmesi için her detay düşünüldü...

Aracın kokpitinde hava süspansiyonlu kaptan koltuğu, entegre retarder ile birlikte otomatik şanzıman, geniş ön cam ve dış aynalarıyla her kaptan, Temsa Global’in yeni gözdesi Avenue'yi saatlerce yorulmadan kullanılabiliyor.

Günün Diğer Haberleri