BMC’nin birincisi Çağlar

Sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren BMC, Türk fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 12’incisini düzenlediği “Ülkemiz ve BMC” konulu ulusal fotoğraf yarışmasının sonuçlarını açıkladı.

Güncel Haber - 10 yıl önce

Sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren BMC, Türk fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 12’incisini düzenlediği “Ülkemiz ve BMC” konulu ulusal fotoğraf yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Yarışmada Ahmet Çağlar’ın “her yerde BMC” isimli eseri birinci seçildi.

Arel Üniversitesi’nden Prof. Mehmet Bayhan’ın seçici kurul danışmanlığını yaptığı ve Nevzat Çakır, Cengiz Karlıova, Ufuk Sandık, Nihat Sırdar, Murat Gür, Vahit Mahmatlı, Şadi Gücüm ve Murat Dirlik’in jüri üyeliğini üstlendiği yarışmaya 300 yarışmacı, 1100 eseri ile katıldı.

BMC tarafından düzenlenen, “Ülkemiz ve BMC” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin isimleri ise şöyle:

Her yerde BMC isimli eser ile Ahmet Çağlar birinci, önde BMC arkada BMC isimli eser ile Doğa Tuna Akarsu ikinci ve BMC-4 isimli eser ile de Mustafa Gezer üçüncü . O bir profesyonel isimli eserin sahibi Namık Kemal Uçkan ise özel ödüle layık görüldü. Seralar ve BMC 2 isimli eserin sahibi Cihan Karaca ile isimsiz eserin sahibi Ercan Yoldagiden mansiyonluk ödülü ile ödüllendirildi.

 

Günün Diğer Haberleri