Temsa’nın otobüsleri Ağrı Belediyesi'nde

Ağrı Belediyesi, kentiçi toplu taşımacılık sisteminde ilk defa tercihini Temsa’dan yana yaptı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Ağrı Belediyesi, kentiçi toplu taşımacılık sisteminde ilk defa tercihini Temsa’dan yana yaptı. Belediye, 6 adet Prestij City midibüs alarak filosunu güçlendirdi.

Temsa Yetkili Bayisi Adnan Otomotiv tarafından Ağrı Belediyesi’ne satışı yapılan araçlar, belediye tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Törende Belediye Başkanı Hasan Arslan, ve Adnan Otomotiv Satış Müdürü Enver Kasap hazır bulurdu.

Temsa araçlarını ekonomik, düşük işletme maliyeti, yüksek güvenlik donanımı ve konfor ayrıcalıklarından ötürü tercih ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Servis hizmetlerimizde ilk defa Temsa marka araçları filomuza dahil ediyoruz. Araç alım tercihimizi yapmadan önce Prestij City midibüsleri yakından inceledik ve kriterlerimize en uygun aracın Temsa marka ğunu tespit ettik” .

Şehir içinde aranan; ‘minimum maliyetle maksimum yolcu memnuniyeti’ beklentisine çözüm sunan Prestij City, tasarımı ve donanımlarıyla dikkat çekiyor. Geniş kapıları ve merdiven basamakları, duraklarda yolcuların kolayca iniş-biniş yapabilmesini sağlıyor. 2,1 metre olan tavan yüksekliği, geniş iç hacmi, düz koridor alanı ve görüş açısını artıran geniş yan ve ön camları yolculuk sırasında büyük ferahlık sunuyor. Sınıfındaki diğer araçlara göre kazanç sağlayan Prestij City, 136 beygir gücündeki motoru ile de sınıfının öncü aracı olma özelliği taşıyor.

Günün Diğer Haberleri