Soğuk zincirin takibi artık çok daha kolay

Temsa Global tarafından Türkiye’de satışa sunulan sıcaklık kayıt ve takip cihazı DataCold soğuk zinciri her an takip ederek soğuk zincirin bozulma risklerini ortadan kaldıracak.

Lojistik - 10 yıl önce

Temsa Global tarafından Türkiye’de satışa sunulan sıcaklık kayıt ve takip cihazı DataCold soğuk zinciri her an takip ederek soğuk zincirin bozulma risklerini ortadan kaldıracak. DataCold, her marka soğutucuya uygulanabilme özelliği ile profesyonel bir çözüm ortağı.

Carrier Transicold ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek soğutmalı taşımacılık alanında hizmet veren Temsa şimdi de DataCold ile soğuk zincirin bozulmaması için ünitenin sıcaklık dağılımını kontrol altında tutacak. Sıcaklık kayıt ve takip cihazı DataCold yol boyunca kasanın iç sıcaklığını kayıt alıp raporlayarak ürünlerin hangi sıcaklıkta taşındığını tespit edip soğuk zincirin bozulma risklerini ortadan kaldıracak.

Tüm soğutmalı kasalar için 2 farklı modelde satışa sunulan DataCold araç ısısına uzaktan uydu bağlantısı ve kablosuz bağlantı ile ulaşım gibi kolaylıklar sunacak. 560 Euro’dan başlayan çok cazip fiyatlarla satın alınabilinecek olan DataCold ürünleri Frigorifik taşıma yapan tüm lojistik şirketleri, gıda üreticileri ve taşeronların takip sistemleri için ideal bir çözüm olacak.

2 yıl Carrier Transicold ve Temsa Global garantisi altında satın alınan DataCold, her marka soğutucuya uygulanabilme özelliği ile kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayan profesyonel bir çözüm ortağı olacak.

Günün Diğer Haberleri