Yeni Prestij, pazarda yerini aldı

Temsa, pazar liderliğini bırakmayan Prestij Super Deluxe’un Euro 4 versiyonunu piyasaya sundu.

Otomotiv - 10 yıl önce



Temsa, pazar liderliğini bırakmayan Prestij Super Deluxe’un Euro 4 versiyonunu piyasaya sundu. İlk lansmanını Busworld Turkey 2010’da gerçekleştiren Temsa, bu segmentte pazar liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Regülâsyonlar doğrultusunda yenilenen Prestij Super Deluxe, Temsa’nın çevreci kimliğini de sergiliyor
.

Sınıfının en hafif aracı olması nedeniyle sağladığı yakıt ekonomisinin ve güçlü performans özelliklerinin yanısıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe, yüzde 40’a çıkarılan üstün rampa tırmanma kabiliyeti ve 145 HP’lik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmiyor.

Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Yeni geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Ergonomik koltuklarında geliştirilen bir diğer özellik ise konforu artıran özel kafa dayama formu . Geniş açılı kafa dayama bölgesi ve sırt bölümü en rahat yolculukları sunuyor. Sınıfında en yüksek tavana sahip olan Prestij Super Deluxe’te düşünülen en ufak detayların tümü ferah bir yolculuk yapma şansı yakalanıyor.

KAPTANLARA DA KONFOR

Yolcular kadar kaptanlar da yolculuğun konfor ve keyfini yaşıyor. Segmentinde sadece Temsa Prestij Super Deluxe’te olan açılır-kapanır otobüs içi kaptan yatağı Bedoseat’in sunduğu arka koltukların yatak olma özelliği, 3 noktalı emniyet kemeri ve kol dayamalı havalı sürücü koltuğu ile yolcular kadar kaptanlara da konfor sunuyor.

Temsa Prestij Super Deluxe Euro 4 için geliştirilen torpido paneline entegre vites kolu alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Geliştirilen 4 kademeli retarder ise ekstra yakıt tasarrufu sağlayacak. Yenilenen direksiyon simidi, çok fonksiyonlu butonlar ve kumanda paneli kaptanlara kullanım kolaylığı sağlıyor.

Minimum dönüş yarıçapına sahip olan Prestij Super Deluxe Euro 4, geri dönüş sistemi ve park mesafe sensörü ile en dar alanlarda bile güvenli ve rahat manevra imkânı sunuyor. Genişleyen, çok amaçlı arka bagaj özelliği de aracı rakiplerinden ayrıştırıyor.

Günün Diğer Haberleri