Metro Turizm’de konfor üst düzeyde

Müşterilerine daha konforlu seyahat sunmayı hedefleyen Metro Turizm, daha önce siparişini verdiği Mercedes Travego otobüslerinden ikinci 15 adet Travego 2+1 araçlarını teslim aldı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Müşterilerine daha konforlu seyahat sunmayı hedefleyen Metro Turizm, daha önce siparişini verdiği Mercedes Travego otobüslerinden ikinci 15 adet Travego 2+1 araçlarını teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından satışı yapılan Travego otobüsler, Hadımköy Pazarlama Merkezi’nde yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat törenine Metro Turizm CEO’su Mustafa Özdalğıç ile firma üst düzey yöneticileri katıldı.

Teslimat töreninde Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali ve Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’da hazır bulundu. Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray, yeni otobüslerin anahtarını “kalasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak Metro Turizm CEO’su Mustafa Özdalğıç’a teslim etti.

Özdalgıç “İleriye bakmak, ileriyi görmek birinci önceliğimiz. Otobüsle taşımacılık Türkiye’de çok önemli bir noktadadır. Özellikle Türkiye’nin coğrafi koşulları düşünüldüğünde otobüsle taşımacılık daha da önem kazanıyor. Bizde Metro Turizm olarak müşterilerimize daha konforlu seyahat imkânı sunmak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Mercedes’in Travego 2+1 serisini sahip ğu konforla yolcularımıza güvenli ve rahat bir yolculuk sağlayacağımıza inanıyoruz. Sürekli servis kalitesini yükselterek Türkiye’nin en çok tercih edilen markası haline geldik. Müşterilerimize uçak konforunda rahat ve güvenli yolculuklar sunuyoruz. Kalitemizden asla ödün vermeyeceğiz” .

Yolculara maksimum rahatlık sağlamak için üretilen seri de 38 koltuk 2+1 düzende yerleştirilmiş. İleri teknoloji ile üretilen ve Metro’nun filosuna katılan yeni seride yolcular için her koltukta tv ekranı-çok kanallı müzik ve sinema sistemleri, radyo yayını, multimedya ve internet gibi yolculuğu sıkıcı olmaktan kurtaracak tüm detaylar düşünülmüş. Kablosuz interneti kullanabilen yolcular otobüslerde bulunan şarj ünitesi ile dizüstü bilgisayarlarını yol boyunca şarj edebilecekler.

Günün Diğer Haberleri