Balnak, Çin ofisini Eylül’de açıyor

Müşterilerine daha hızlı lojistik hizmetleri sunmayı hedefleyen Balnak, yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Lojistik - 10 yıl önce

Müşterilerine daha hızlı lojistik hizmetleri sunmayı hedefleyen Balnak, yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Mısır’ın ardından Libya’da da ofis açan firma, rotayı şimdi de Çin’e çevirdi.

Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kosta Sandalcı, müşterilerine yerinde ve anında cevap vermek amacıyla Libya Tripoli’de özellikle inşaat firmalarına yönelik açtığı şubenin ardından Eylül 2010’da da Çin’in Shanghai şehrinde şube açacaklarını açıkladı.

Shanghai’de araştırma yaptıklarını dile getiren Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kosta Sandalcı, “Çin sanki 2008 yılında. Zaten yüzde 11 civarlarında büyüme açıkladı. Limanlar dolu, konteynır bulmak zor, havayolu kargo seferleri da aynısı. Ancak, görünen o ki, Çin’de kısa sonra revalüasyon yaşanacak. Dolayısıyla parası değerlenecek ve ithalatı artacak. Bizde firma olarak bu bölgede yapılanmak istiyoruz. Bunun için Çin’in Shanghai şehrinde gerekli araştırmaları yaptık” .

Sandalcı, Çin’in Shanghai şehrinde açılacak büro ile müşterilerine daha hızlı lojistik çözümleri sunacaklarını söyledi. Yurtdışı yatırımlarının bununla sınırlı kalmayacağını da sözlerine ekleyen Sandalcı, müşterilerinin ağırlıklı ğu ülkelerde yatırımlara devam edeceklerini kaydetti.

Günün Diğer Haberleri