Para kazanmak isteyenlerin tercihi Safir!..

Temsa Global’in tamamen yenileyerek pazara sunduğu ve özellikle yakıt tasarrufu konusunda rakiplerinden bir adım önde olan Yeni Safir, Türkiye’nin önde gelen firmaları ve bireysel otobüsçüler arasında yoğun ilgi görüyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Temsa Global’in en yenileyerek pazara sunduğu ve özellikle yakıt tasarrufu konusunda rakiplerinden bir adım önde olan Yeni Safir, Türkiye’nin önde gelen firmaları ve bireysel otobüsçüler arasında yoğun ilgi görüyor.

Temsa Global bayii Brey Otomotiv tarafından bireysel otobüsçülere satışı yapılan 11 adet Yeni Safir’den 4’ü bayii tesislerinde düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

KARABÜK METRO 1 ALDI,
4 SİPARİŞ VERDİ


Brey Otomotiv tarafından Karabük Metro Turizm’e satışı yapılan 1 adet Yeni Safir, firma sahibi Mustafa Biçer’e teslim edildi. Yeni otobüsünü Brey Otomotiv Satış Müdürü Savaş Sarıkaya’dan teslim alan firma sahibi Mustafa Biçer, şöyle konuştu:

“2010 yılı içerisinde 5 otobüs yatırımı yapmayı palandık. 5 otobüs yatırımından birini Temsa’dan yana kullandım. Daha önce siparişini verdiğim otobüsü Brey Otomotiv’den teslim aldım. Otobüsümü teslim alırken, yaptığım incelemede ‘bu otobüs bize gerçekten para kazandırır!’ m kendi kendime ve Brey Otomotiv’den ayrılmadan planımızda yer alan 4 otobüsümüzün de siparişini verdim. Siparişini verdiğim otobüsten birini önümüzdeki günlerde teslim alacağım. Kalan 3’ünü ise yıl içerisinde filoma katmış olacağım.”

ZAMAN, EKOMOMİ ZAMANI

Zaman Turizm’de Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kent Turizm’de çalıştırmak üzere siparişini verdiği 10 otobüs’ten 3’ünü teslim aldı.

Brey Otomotiv tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Zaman Turizm Sahibi Fatih Uğur, Brey Oto Genel Müdürü Mustafa Şahin ve Satış Müdürü Savaş Sarıkaya katıldı.

Teslim alınan Yeni Safir otobüslerin Kayseri-İstanbul hattında çalışacağını açıklaşan Zaman Turizm sahibi Fatih Uğur, “Bilindiği üzere Temsa Safir otobüsler Turizm sektörünün en çok tercih ettiği otobüs unvanına sahip. Turizmde kendini kanıtlayan bu otobüsler şimdi en yenilendi. Siparişimizi vermeden önce yaptığımız araştırmada gözümüze çarpan en önemli faktör yakıt tasarrufu . Akaryakıt, otobüs taşımacılığının en büyük gider kalemlerinden bir tanesidir. Zaten Temsa da bu otobüsün tanıtımlarını yaparken; ‘Otobüse çalışma devri bitti! Otobüs sana çalışsın’ sloganıyla yakıttaki cimriliğini vurguluyor. Bundan dolayı tercihimizi Temsa’dan yana kullandık ve 10 otobüs siparişini Brey Otomotiv’e verdik. Bugünde 3 otobüsümüzü teslim alıyoruz. 7 otobüsümüzü ise önümüzdeki günlerde teslim alacağız. Araçlarımız Kent Turizm filosunda hizmet verecek” .

Günün Diğer Haberleri