Otobüs yatırımları hızla devam ediyor

Turizm ve seyahat firmaları 2010 yılı araç yenileme ve filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Turizm ve seyahat firmaları 2010 yılı araç yenileme ve filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Melet Seyahat bir adet Travego 15 SHD alırken, Eker Turizm’de 2 adet Tourismo 15 RHD alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından satışı yapılan otobüsler, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

MELET’E İKİNCİ ARAÇ

Melet Seyahat yıl içerisinde siparişini verdiği 2. Travego 15 SHD otobüsünü teslim alarak filosunda kattı. Araç teslim törenine firma sahibi Muammer Özer ve personeli katıldı. Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’dan yeni otobüsünün anahtarını teslim alan Muammer Özer, “İkinci otobüsümüzü de filomuza katıyoruz. Melet Seyahat olarak filo genişletme çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Amacımız son teknolojiyle donatılmış ve yaş ortalaması çok genç olan bir otobüs filosu ile müşterilerimize hizmet vermek” .

EKER, 5 OTOBÜSTEN 2’SİNİ ALDI

Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) üyelerinden ve sektörün önde gelen taşıma firmalarından Eker Turizm, filo güçlendirme çalışmaları kapsamında siparişini verdiği 5 adet Tourismo 15 RHD araçtan ilk 2 ani teslim aldı.

Eker Turizm sahibi Efkan Kaya, Mercedes araçlardan çok memnun klarını ve Tourismo araçların Turizm Taşımacılığı için en ideal araç ğunu söyledi. Talebe göre yatırımların devam edeceğini dile getiren Kaya, “Ülkemize gelen turist sayısı her geçen gün artıyor. Bu yılda geçen yıldan daha fazla turist gelmesini bekliyoruz. Siparişini verdiğimiz 5 araçtan 2’sini teslim aldık. Kalan 3 aracımızı ise önümüzdeki günlerde teslim alacağız. Talebe göre de yeni yatırımlarımız artarak devam edecek” .

İlk teslimatı Eker Turizm’e yapan Has Otomotiv Satış Müdürü Soner Balaban ise, turizm taşımacılarına yönelik teslimatlarının hızla devam edeceğini bildirdi.

Günün Diğer Haberleri