Ağır nakliyecilere en güçlü MAN

Ulaştırma sektörünün ağır nakliye kolunda hizmet veren Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Ulaştırma sektörünün ağır nakliye kolunda hizmet veren Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş, MAN’ın en güçlü aracı olan TGX 41.680 8x4 BBS çekicilerden 4 adet satın aldı.

Kendi sektöründeki teknolojik gelişmeleri takip ederek araç ve ekipmanlarını sürekli yenileyen Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş bu teslimatlarla birlikte müşterilerine daha kaliteli hizmet götürecek.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş’nin Samandıra da bulunan tesislerinde yapılan teslimat törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Müdürü Çağatay Kepek, Servis Müdürü Şinasi Ekincioğlu ve proje sorumlusu Kadri Başaran katıldı. MAN TGX 41.680 8x4 BBS çekiciler, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş Genel Müdürü Engin Kuzucu tarafından teslim alındı.

Teslimat töreninde hazır bulunan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum ise ilk kez MAN çekici satın aldıklarını belirterek, “Araçları satın almadan önce bir araştırma yaptık ve gördük ki bu araçlar sektörümüze en uygun araçlar. Gelecekte, iş yükümüze göre MAN alımlarımız elbette devam edecektir” .

Günün Diğer Haberleri