Safir, turizme değer katıyor

Turizm sektörünün önde gelen firmalarından Mesnevi Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Turizm sektörünün önde gelen firmalarından Mesnevi Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Müşteri memnuniyetini her ön planda tutan firma, 2 adet 13 metrelik Safir’i filosuna ekledi.

Ankara merkezli Mesnevi Turizm’e satışı yapılan 2 adet Yeni Safir, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Temsa yetkililerinin hazır bulunduğu araç teslim törenine firma sahiplerinden Ünal Öztürk ve Mustafa Öztürk katıldı.

Temsa Safir’lerin, filolarının kalitesine kalite kattıklarını belirten Ünal Öztürk, “Mesnevi Turizm olarak, araç filomuzun ın gerisinde kalmasını istemedik. Safir ile hem ı yakalamış oluyoruz hem de Safir’in bize sunduğu konfor, kalite ve düşük işletim maliyetleri ile iki kere doğru tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Temsa Safir, turizm sektöründeki her firmanın ihtiyacını eksiksiz karşılayabilecek özelliklere sahip” .

Temsa, şehirlerarası ve turizm sektörünün beklentilerini Safir model otobüsleri ile karşılamaya devam ederken, sağladığı ekonomik yakıt tüketimi, güçlü motoru, çevreci kimliği, yüksek yolcu kapasitesi ve yeni şık tasarım ile firmaların otobüslere çalışması yerine otobüsün firmalara çalışmasını sağlıyor.

Günün Diğer Haberleri