BMC Profesyonel çekiciler Akıntürk filosunda

İzmir’de faaliyet gösteren ve Tuborg ile Gilette gibi markaların nakliyesini yapan Akıntürk Nakliyat şirketi yeni araç yatırımında tercihini BMC’den yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

İzmir’de faaliyet gösteren ve Tuborg ile Gilette gibi markaların nakliyesini yapan Akıntürk Nakliyat şirketi yeni araç yatırımında tercihini BMC’den yana kullandı. Firma, 6 adet BMC Profesyonel çekiciyi teslim alarak filosuna ekledi.

BMC Yetkili Satıcısı Vedat Önen Otomotiv tarafından Akıntürk Nakliyat firmasına satışı yapılan 6 adet Profesyonel çekici, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Akıntürk Nakliyat’ın son aldığı araçlarla birlikte, filosundaki BMC marka araç sayısı 20’ye yükseldi.

Araç teslim törenine Akıntürk Nakliyat’tan firma ortağı Selim Özgerçin, BMC’den Yurtiçi Satışlar Müdürü Cevdet Zengin, İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, BMC Yetkili Satıcısı Vedat Önen Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Semra Önen ve Satış Sorumlusu Hakan Öngül katıldı.

BMC marka araçlardan yüksek düzeyde verim aldıklarını dile getiren Selim Özgerçin, “Her şeyden önemlisi BMC yüzde 100 yerli sermaye ile Türkiye’de üretim yapmaktadır. Sonra teknolojinin tüm imkânları kullanılarak üretilen araçların kalitesi de ortada… Satış sonrası hizmetlerde de BMC sınır tanımıyor. Şuanda filomuzda BMC marka 20 adet araç bulunmakta ve bu araçlardan kça memnunuz. Talebe göre önümüzdeki günlerde yapacağımız yatırımlarda da yine tercihimiz bu markaya olacaktır” .

Günün Diğer Haberleri