Ağır vasıta sürücüleri Shell’le çoşacak

Shell, ağır vasıta sürücülerine özel gerçekleştirdiği etkinliklere, Extra Mola Roadshow ile tam gaz devam ediyor.

Güncel Haber - 10 yıl önce

Shell, ağır vasıta sürücülerine özel gerçekleştirdiği etkinliklere, Extra Mola Roadshow ile tam gaz devam ediyor. 4-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek roadshow kapsamında Türkiye’de 10 il ziyaret edilecek, yaklaşık 4000 km katedilecek.

Shell & Turcas Petrol A.Ş’in 10 ildeki Extra Mola istasyonlarında ağır vasıta sürücüleri ile buluşacağı roadshow 4 Ekim tarihinde başladı. Shell Roadshow ekibi sırayla; Kocaeli, Bursa, Manisa, Antalya, Konya, Mersin, Kayseri, Amasya, Samsun ve Bolu illerindeki Extra Mola istasyonlarında ağır vasıta sürücüleriyle bir araya gelecek.

Birbirinden eğlenceli yarışmalara ve oyunlara sahne olacak etkinliklere katılan herkese havlu, Lipton Çay ve şapka hediye edilecek. Etkinlikler kapsamında düzenlenen oyun ve yarışmalarda kazananlar çay makinası, fritöz, blender, ikaz üçgeni, çanta gibi hediyeler ile süpriz fırsatlara sahip olabilecek. Kral FM’in ünlü dj’i Gezegen Mehmet’in radyodan canlı yayın yaparak renk katacağı roadshowda yaklaşık 4000 km mesafe katedilirken Extra Mola istasyonlarında 9000 ağır vasıta sürücüsü ile birebir temas kurulabilecek. Üç hafta sürecek roadshow sonunda ise toplam 25 bin ağır vasıta sürücüsüne ulaşılmış olacak.

Shell, etkinlik alanlarında ağır vasıta sürücülerinin deneyimine sunacağı araç kullanım ve devrilen araba simülatörleri ile emniyet kemeri kullanımının önemini de hatırlatacak. Ağır vasıta sürücüleri; Devrilen Araba Simülatörü ile araçta emniyet kemeri takmamanın sonuçlarını, bizzat tecrübe edecekleri kaza simülasyonu ile gözlemleyebilecekler.

Shell & Turcas Petrol A.Ş Pazarlama Müdürü Pınar Mavituna, Extra Mola Roadshow’una ilişkin şunları söyledi:

“Shell olarak özelleşmiş hizmetlerimizi geliştirirken sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ilkesini esas alıyoruz. Bu sebeple, müşterilerimizin bulunduğu her noktaya ulaşmaya ve onlarla sürekli iletişim içinde olmaya özen gösteriyoruz. Shell’in ayrıcalıklı uygulamaları kapsamındaki en önemli hizmetlerinden biri geçen yıl hayata geçirdiğimiz, ağır vasıta sürücülerine yönelik geliştirdiğimiz ‘Shell Extra Mola’ hizmetidir. Bugün; Ankara, İzmir, Balıkesir, Adana, Mersin, Samsun gibi şehirlerimizde ‘Extra Mola’ hizmeti sunan 30 Shell istasyonu, ağır vasıta sürücüleri tarafından yoğunlukla tercih edilen noktalardır. Bu hizmetin verildiği istasyonlardaki araç trafiği önemli ölçüde arttığını biliyoruz. Hem bayilerimiz hem de müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Extra Mola, ‘En İyi Etkinlik Pazarlaması’ ve ‘Promosyonel Pazarlama’ ödüllerine layık görüldü. Müşterilerimizden aldığımız tam desteğin ve aldığımız ödüllerin sağladığı motivasyonla, bizim için çok değerli olan ağır vasıta müşterilerimize özel etkinlik ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Günün Diğer Haberleri