Fidanlı Nakliyat, yeni çekicilerini teslim aldı

Antakya’nın önde gelen uluslararası nakliyat firmalarından Fidanlı Nakliyat, yeri çekici yatırımlarında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Antakya’nın önde gelen uluslararası nakliyat firmalarından Fidanlı Nakliyat, yeri çekici yatırımlarında tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Premium teslim alarak filosuna ekledi.

Romanya, Bulgaristan, Macaristan, Bosna & Hersek, Hırvatistan, Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, Slovenya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve İngiltere ülkeleri ile Suriye, Ürdün, Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Özbekistan ülkelerine sürekli ve düzenli olarak taşıma yapan Fidanlı Nakliyat’ın 50 araçtan oluşan filosunu yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

Renault Trucks bayii İmam Kayalıoğulları tarafından Fidan Nakliyat’a satışı yapılan 10 adet Premium çekiciler, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Düzenlenen tönene; Renault Trucks Genel Müdürü Dominique Pollien, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Satış Müdürü Tolga Küçükyumuk Renault Trucks Türkiye’yi temsilen katıldı. İmam Kayalıoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılankıran, Otomotiv Koordinatörü Faruk Yıldırım ve Genel Müdür Ahmet Daşar’ın katıldığı teslimat töreninde Fidanlı Nakliyat Firma Sahibi Salih Mışraklı’ya 20 araçlık siparişin ilk teslimatı olan 10 adet araç teslim edildi.

Salih Mışraklı “Filo yenileme çalışmalarımız sırasına yapmış ğumuz araştırmalar neticesinde tercihimizi, Renault Trucks yönünde kullandık. Firma kalite politikamız gereği bütün faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetini gözönünde tuttuğumuz ve bu doğrultuda ulusal ve uluslararası kabul edilmiş değer ve standartlara uygun ürün ve hizmet sunduğumuz için, kurulduğumuz yıl olan 1994 yılında bu yana araç filomuzu her günün şartlarına uygun tutmayı hedefliyoruz. Yeni Euro 5 araçlarımızla, yakın tasarrufunun yanı sıra, uluslararası arenada rekabetçiliğimizi koruyacağımıza inanıyoruz” .

Günün Diğer Haberleri