Yeni Van Seyahat, yine Safir aldı

Yeni Van Seyahat Turizm, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Yeni Van Seyahat Turizm, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Firma son olarak bir adet 51 koltuk kapasiteli 2011 model Yeni Safir otobüs alarak filosuna kattı.

Yeni Van Seyahat Turizm’e satışı yapılan Yeni Safir, Temsa’nın Adana fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslimat törenine Yeni Van Seyahat Turizm’den Haktan Sevimli ve Temsa Global Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ile firma personelleri katıldı. Anıl, yeni otobüsün anahtarını Haktan Sevimli’ye “Kazasız-belasız bol kazançlı günler” temennisinde bulunarak teslim etti.

Filolarında 13 adet öz mal otobüs bulunduğunu dile getiren Haktan Sevimli, “Yeni Van Seyahat Turizm olarak her kaliteden yanayız. Müşterilerimize daha konforlu ve güvenli seyahat imkânı sunmak adına araç yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Şuanda filomuzda 13 adet öz mal otobüsümüz var. Yeni siparişlerde verdik ve yakında bu otobüsleri de filomuza katacağız. 2010 yılı içerisinde 46 koltuk kapasiteli Yeni Safir otobüs alarak kullanmaya başlamıştık. Otobüsü kullanmaya başladığımızda gözümüze ilk çarpan yakıt sarfiyatıydı. Sonra servis ve bakım maliyetlerinin de çok uygun olması nedeniyle yeni otobüs alımımızda tercihimizi bir kez daha bu markadan yana kullandık” .

SEYAHATİN DE GÖZDESİ SAFİR

Turizm taşımacılık sektöründen sonra uzunyol otobüs işletmeciliğinde de Safir’in tercih edilen otobüs ğunu dile getiren Temsa Global Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl ise şöyle konuştu:

“Rakiplerine göre sunduğu birçok avantajlar nedeniyle Safir otobüsümüz yıllardır turizm taşımacılarının göz bebeği . Daha sonra en yenileyerek pazara sunduğumuz Safir otobüsümüze seyahat firmaları da yoğun ilgi göstermeye başladı. ‘Otobüse çalışma devri bitti, otobüs sana çalışsın’ sloganıyla çıktığımız yolda Yeni Van Seyahat’e ikinci otobüslerini de teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

Günün Diğer Haberleri