Tezel Lojistik, 25 Daily aldı

Tezeller Lojistik, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Tezeller Lojistik, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. 80 araçlık filoya sahip Tezeller Lojistik, siparişini verdiği 25 adet Iveco Daily teslim alarak araç parkına ekledi.

Iveco Iveco’nun İstanbul bayisi İstanbul Otomotiv tarafından Tezeller Lojistik’e satışı yapılan 20 adet Daily 35 C 13 ve 5 adet 65 C 15 olmak üzere toplam 25 adet araç, firmanın tesislerinde yapılan törenle teslim edildi.

Tezel Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şentürk, daha önce satın aldıkları Iveco Daily’lerden sağlamlık, düşük yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetleri, konularında çok memnun klarını dolayısı ile tercihlerini yeniden Iveco’dan yana kullandıklarını ifade etti.

Teslimat sırasında Tuncay Şentürk’e bir plaket sunan Iveco Araç Genel Müdür yardımcısı Tansu Giz, Tezel ile süre gelen uzun vadeli işbirliğinden son derece memnun klarını ve Iveco’nun sahip ğu geniş ürün yelpazesinin de Tezel Lojistik’i kazanmalarında etkin ğunu ifade etti. Törene ayrıca Iveco Araç filo müdürü Erkan Erşin, bölge satış müdürü Cem Ressamoğlu, İstanbul Fiat yönetim kurulu başkanı Nihat Arı, Cem Arı ve satış sorumlsusu Ekrem Zadil katıldı.

Teslim edilen 35 C 13 Daily’ler Euro 4, 126 hp motora ve 3750mm dingil mesafesine, 65 C 15ler ise 146hp Euro 4 motora, 4750mm dingil mesafesine, 6.5 ton azami yüklü ağırlığa sahip. Daily’lerin motorlarının en yüksek torku geniş devir aralığında vermesi düşük yakıt tüketiminde önemli rol oynuyor.

Günün Diğer Haberleri