Safir, Yeni Adana’nın filosunda

Temsa Safir kullanıcılarına sunduğu kazançlı yolculuklara Yeni Adana Turizm ile devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Temsa Safir kullanıcılarına sunduğu kazançlı yolculuklara Yeni Adana Turizm ile devam ediyor. Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv tarafından teslim edilen Safir ile filosunu güçlendiren Yeni Adana Turizm; yolcularına konfor, kendisine de kazanç sunuyor.

Kullanıcılarına sunduğu başta ekonomik yakıt tüketimi ve üstün donanım özellikleri ile segmentinin gözdesi olan Temsa Safir, Yeni Adana Turizm filosundaki yerini aldı. Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv tarafından Ankara’daki tesislerinde teslim edilen Safir ile filosunu güçlendiren Yeni Adana Turizm, Temsa Safir’in sunduğu avantajlar ile kazançlı çıkıyor.

Teslimat törenine, Yeni Adana Ankara İşletmecisi Yusuf Çil, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Temsa Yurtiçi Otobüs Satış Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve Temsa Bölge Yöneticisi İlker Canbolat katıldı.

Yeni Adana Ankara İşletmecisi Yusuf Çil, “Temsa Safir’i tercih etmemizin en önemli sebepleri: yakıt tasarrufu ve düşük işletim maliyetleri. Safir’in sunduğu gelişmiş donanım özellikleri ile yolcularımıza konforlu bir yolculuk sunmayı hedefliyoruz” .

Günün Diğer Haberleri