Akmis Seyahat’in tercihi Prestij

Temsa Prestij Deluxe, Akmis Seyahat filosundaki yerini aldı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Temsa Prestij Deluxe, Akmis Seyahat filosundaki yerini aldı. 6 adet Prestij Super Deluxe, Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv tarafından Akmis Seyahat’e teslim edildi.

Temsa; kısa mesafe, turizm ve personel taşımacılığında tercih edilen üyesi Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv tarafından teslimatları yapılan 6 adet Temsa Prestij Super Deluxe, güçlü ve tutumlu özellikleri sayesinde Akmis Seyahat’in filosunun gücüne güç kattı.

Katılımcıların Sabiha Gökçen Havaalanı Airport Otel’de Akmis Seyahat’in düzenlediği yemekte ağırlandığı ve Pegasus yöneticilerine Temsa Prestij Super Deluxe’lerin tanıtıldığı teslimat törenine Akmis Seyahat Yönetim Kurulu Üyelerinden Ruhi Karaalp, Ümit Karaalp; Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Pilavcı, Genel Müdürü Hasan Pilavcı ve Satış Yöneticisi Sonat Demirci katıldı.

Akmis Seyahat yöneticisi Ümit Karaalp, “Kazançlı çıkmak istediğimiz için Temsa Prestij Super Deluxe’u tercih ettik. Prestij ile hem bizim de hem de yolcularımızın keyfi yerinde olacak. Düşük işletim maliyetleri ve yakıt tasarrufu ile Temsa Prestij Super Deluxe’ler filomuzun kazancını katlayacak” .

Günün Diğer Haberleri