Safir, ‘Kale’yi de fethetti

Tek bir markayla çalışmalarını sürdüren Kale Seyahat’in filosunda ikinci bir marka olarak Temsa girdi.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Tek bir markayla çalışmalarını sürdüren Kale Seyahat’in filosunda ikinci bir marka olarak Temsa girdi. Firma, Temsa Global’e siparişini verdiği 3 adet Yeni Safir otobüsünü teslim alarak filosuna kattı.

Kale Seyahat’e satışı yapılan Yeni Safir, Büyük İstanbul Otogarı’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Kale Seyahat İşletmecisi Tamer Çınar, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Satış Müdürü Sonat Demirci katıldı. Teslim alınan Yeni Safir’lerin, Kırklareli – Çerkezköy – İstanbul arasında hizmet vereceği öğrenildi.

Kale Seyahat İşletmecisi Tamer Çınar; “Ekonomik yakıt tüketimi ve düşük işletim maliyetleri ile Temsa Safir çok cazip geldi. Tek marka ile verdiğimiz taşımacılık hizmetinde ikinci bir marka da Temsa ve aldığımız bu otobüs ile birlikte Temsa Safir marka araç sayı 3 . Kazancımız da Temsa Safir ile katlanmaya devam edecek. Önümüzdeki günlerde yine bu markayla işbirliğimiz olacak” .

TEMSA SAFİR:

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor.

Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.

Günün Diğer Haberleri