Tercih yine Safir

Şehirlerarası seyahat firmalarının Safir’e olan ilgisi artarak devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Şehirlerarası seyahat firmalarının Safir’e olan ilgisi artarak devam ediyor. Daha önce filosuna Safir otobüsleri alarak test eden Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm, otobüslerin kendilerine sunduğu avantajlar nedeniyle, araç yatırımlarında tercihlerini yine Safir’e yaptı.

Sağladığı avantajlar sayesinde filoların vazgeçilmezi haline gelen Temsa Safir, tüm Türkiye’de tercih edilmeyi sürdürüyor. Taşımacılık sektörünün firmalarından Kale Seyahat 4 adet, Midyat Seyyidoğlu Turizm ise 1 adet Safir otobüs alarak filosunu güçlendirdi.

YAKITTA CİMRİ

Tecrübesi ve gelenekleri ile yolcularına konfor sunan Midyat Seyyidoğlu Turizm, Adana Temsa Showroom’da gerçekleşen teslimat ile filosuna bir adet daha Temsa Safir kattı. Teslimat törenine Midyat Seyyidoğlu Turizm Sahibi Nurettin Akkurt’un oğlu Muhammed Akkurt, Temsa Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ile Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat katıldı.

Muhammed Akkurt, “Temsa Safir’in yakıt konusundaki cimriliği, bizi tekrar Temsa Safir’i almaya yönlendirdi. Temsa Safir ile kazancımızı katlıyoruz” .

Temsa Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ise şöyle konuştu: “Temsa Safir ile Türkiye’nin dört bir yanındaki otobüs firmalarına kazanç sağlamaya devam ediyoruz. Filosunda Safir olanlar, kendilerine hem yakıtta hem de konforda kazandırdığı için tercihini yine Safir’den yana kullanıyor.”

YİNE SAFİR!..

Yolcu taşımacılığında profesyonel ekibiyle, yüksek standartlı ve kaliteli hizmet veren Kale Seyahat, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen teslimat ile filosuna dört adet Temsa Safir daha kattı. Törende Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Genel Müdürü Hasan Pilavcı ve Bayi Satış Müdürü Sonat Demirci hazır bulundu.

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, “Kısa bir süre öncesi filomuza Safir dahil etmiştik. Performansı, yolcularımıza sunduğu konfor, yakıt tüketimi ve işletme maliyetlerinin çok uygun ğa bizzat şahit k. Test ettik, memnun kaldık ve yine Safir diyoruz” .

Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli otobüs firmalarımızın filolarındaki Safir’den elde ettikleri kazançtan sonra tekrar Safir demeleri bizleri de çok mutlu ediyor. Otobüsçümüz ‘Otobüs bize çalışsın’ diyerek Safir yatırımlarını artırıyor.”

Günün Diğer Haberleri