Bayii, ilk satışını yaptı

İstanbul’da kısa bir süre önce ilk halk otobüsü bayii olarak Temsa Global ailesine katılan Çoşkunlar Otomotiv, ilk Avenue satışını yaptı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

İstanbul’da kısa bir süre önce ilk halk otobüsü bayii olarak Temsa Global ailesine katılan Çoşkunlar Otomotiv, ilk Avenue satışını yaptı. İstanbul Halk Ulaşım filosuna katılan 4 adet Avenue, Euro 5 motor ve tam alçak tabanlı. Temsa Avenue 54Ç Çıksalın - Taksim ve 73 Yenibosna – Taksim hatlarında hizmet verecek.

Temsa’nın ilk özel halk otobüsü yetkili satıcısı Coşkunlar Otomotiv tarafından İstanbul Halk Ulaşım’ın filosuna satışı yapılan 4 adet Avenue, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim törenine B107’nin şoförü Adnan Kılınç, A107’nin şoförü Mehmet Kılıç, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun ve bayii yetkilileri katıldı.

Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, “Temsa olarak Avenue model otobüsümüz ile İstanbul halkına hizmet vereceğimiz için gururluyuz. 2012 yılında yürürlüğe girecek olan yönergeye uygun otobüs Avenue ile engelli vatandaşlarımızın da toplu taşıma araçlarından en üst düzeyde faydalanmalarını sağlamayı hedefledik. Avenue'nun basamaksız kapıları ve orta kapıdaki engelli rampası sayesinde engelli vatandaşlarımız daha rahat seyahat imkânı bulurken, özel halk otobüsçümüz de düşük işletim maliyetleri ile Avenue’dan kazanacak" .

ESNAFIN İÇİNDEYİM

Aynı da kendilerinin de özel halk otobüsü esnafı ğunun altını çizen Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun, inandığı bir markayı satmaktan da büyük bir gurur duyduğunu söyledi. Kısa bir süre önce satış bayiliği aldıklarını dile getiren Kani Çoşkun, alt yapı çalışmalarının lanmasıyla birlikte ilk satışlarını da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kani Çoşkun, “Haftanın 7 günü esnafımız ile birlikteyim. Pazarlamada en önemli unsur iletişimdir. Esnafımızda bunun bilincinde. Kendisi bir araç almaya niyetlendiğinde ilk dikkat ettiği kolay ulaşımdır. Daha sonra servis ve işletme maliyetleri gelmekte, ondan sonra da aracın fiyatı gelmektedir. Esnafımıza şuanda Türkiye’nin en kaliteli aracını en uygun koşullarda veriyoruz. Bayii olarak ilk satışımızı 4 adet olarak gerçekleştirdik. Bununla birlikte 2010 yılını kapatıyoruz. 2011 yılına ise kça iddialı giriyoruz” .

Günün Diğer Haberleri