Okudan, Prestij’i altıladı

Belek’te turizm taşımacılığı sektöründe hizmet veren Okudan Turizm, siparişini verdiği 6s adet Temsa Prestij Super Deluxe araçlarının tamamını teslim aldı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Belek’te turizm taşımacılığı sektöründe hizmet veren Okudan Turizm, siparişini verdiği 6s adet Temsa Prestij Super Deluxe araçlarının ını teslim aldı. Okudan Turizm sahibi Ali Okudan, “Araçlardan ve satış sonrası hizmetlerden kça memnunuz” .

Temsa’nın kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında tercih edilen üyesi Prestij Super Deluxe teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Belek’te turizm taşımacılığı sektöründe hizmet veren Okudan Turizm’e teslim edilen 2 adet Temsa Prestij Super Deluxe ile Okudan Turizm filosundaki Temsa Prestij Super Deluxe sayısını altıya çıkardı.

Belek’te gerçekleşen teslimata Okudan Turizm sahibi Ali Okudan ve Temsa Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim katılım gösterdi. Törende konuşan Okudan Turizm sahibi Ali Okudan; “Kazançlı çıkmak istediğimiz için Temsa Prestij Super Deluxe’u tercih ettik. Prestij ile hem bizim de hem de yolcularımızın keyfi yerinde olacak. Düşük işletim maliyetleri ve yakıt tasarrufu ile Temsa Prestij Super Deluxe’ler filomuzun kazancını katlayacak. Ve böylelikle Ocak ayında alımlarımızı sürdürmeyi düşünüyoruz” .

Ali Okudan’ın ardından konuşmasını yapan İrfan Özsevim; “Okudan Turizm gibi turizm taşımacılığında büyük potansiyel taşıyan bir firma ile işbirliğimizi her geçen gün ilerlettiğimiz için büyük mutluluk taşıyoruz. Geçtiğimiz dönemde gerçekleştirdiğimiz 4 adetlik Temsa Prestij Super Deluxe’un ardından yaşadıkları memnuniyetin bir göstergesi olarak 2 adet Temsa Prestij Super Deluxe daha filolarına katarak güçlerine güç, kazançlarına kazanç katmaya devam ettiler” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri