Kazanmak isteyenler, Safir alıyor

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Hem araç alımlarında, hem de satış sonrası hizmetlerde hebasını iyi yapan firmalar, yatırım tercihini Safir’den yana kullanıyor.

Sunduğu üstün donanım ve ekonomik yakıt tüketimi özellikleri ile Temsa Safir, Hatay Jet Turizm ve Kütahya Astur filolarındaki yerini aldı. Temsa Safir, kullanıcılarına sunduğu düşük yakıt tüketimi, konfor ve kaliteyi, turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında hizmet veren firmaların filolarında sunmayı sürdürüyor. Temsa Safir, Hatay Jet Turizm ve Kütahya Astur firmaları için “kazandırmaya” başladı.

Temsa Yetkili satıcısı Narin Otomotiv tarafından Hatay Jet Turizm’de bireysel otobüsçülük yapan Murat Kumru’ya satışı yapılan Safir, bayii tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi. Araç teslim töreninde Narin Otomotiv Satış Müdürü Faruk Atçı da hazır bulundu.

2010 yılı içerisinde Temsa markalı 8 aracı filosuna katan Kütahya Astur ise Safir otobüslerini Firma Sahibi Yaşar Doğlarlıoğlu tarafından teslim aldı. Kullanıcılarına sağladığı sayısız avantaj ile turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığına yeni bir soluk getiren Temsa Safir’ler ise Ant Otomotiv Satış Müdürü Ersel Özgen tarafından teslim edildi.

Kütahya Astur Firma Sahibi Yaşar Doğlarlıoğlu, “Temsa Safir ile 2010 yılında kazancımıza kazanç kattık. 2011 yılında da alımlarımızı sürdürerek müşterilerimize sunduğumuz kalite ve konforu artırmaya devam edeceğiz” .

Günün Diğer Haberleri