Prestijli Firmaya, Prestijli Araç

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün lider firmalarından Pamukkale Turizm, taşımacılığa en yatkın araç olarak bilinen Isuzu Novociti’lerle filosunu güçlendirdi.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün lider firmalarından Pamukkale Turizm, taşımacılığa en yatkın araç olarak bilinen Isuzu Novociti’lerle filosunu güçlendirdi. Anadolu Isuzu Denizli bayisi Uzun Otomotiv tarafından Pamukkale Turizm’e satışı yapılan Novociti araçlar, düzenlenen törenle teslim edildi.

Araç teslim törenine; Uzun Otomotiv Otobüs Satış Şefi Ülke Arslan, Pamukkale Turizm Muhasebe Müdürü Süleyman Sırrıkaya ve Pamukkale Turizm Personel Müdürü Orkun Savaş katıldı.

Isuzu Novociti araçlarının kalite, konfor ve ekonomik açıdan şehir içi taşımacılıkta en ideal araç ğunu belirten Pamukkale Turizm Muhasebe Müdürü Süleyman Sırrıkaya, “Önümüzdeki aylarda da Isuzu Novociti alımlarına devam edeceğiz. Elimizde bulunan 11 aracımızı da Novociti’lerle değiştireceğiz” açıklamasını yaptı.

Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun olarak dizayn edilen ve şuan piyasada sınıfında tek olan Isuzu’nun ve Novo ailesinin yeni toplu taşıma Modeli 7,50 metrelik Novociti, Euro 4 normlarındaki, kalitesi dünyaca kabul edilen 155 beygirlik güçlü commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motoruyla şimdi çok daha güçlü ve çevreci.

Türkiye’de küçük otobüs pazarının lider üreticilerinden Anadolu Isuzu güvencesiyle sahip olunan Novociti, düşük yakıt tüketimiyle işletme giderlerini azaltır, kullanıcısının kazancına kazanç katıyor. Müşteri taleplerine göre farklı koltuk dizilimi opsiyonları bulunan Novociti, 55 kişilik yolcu kapasitesiyle şehir içi yoğun hatlarda hem yolcuları rahat ettiriyor, hem de kaptan şoföre küçük otobüs ile büyük otobüs keyfini sunuyor.

Günün Diğer Haberleri