BKD, Yeni BMC’ler ile filosunu güçlendirdi

Derya Group bünyesinde faaliyet gösteren BKD Peyzaj Petrol Ürünleri Temizlik Hizmetleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret şirketi, araç yatırımlarında tercihini BMC’den yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Derya Group bünyesinde faaliyet gösteren BKD Peyzaj Petrol Ürünleri Temizlik Hizmetleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret şirketi, araç yatırımlarında tercihini BMC’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet BMC kamyonları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

BMC Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Otomotiv tarafından BKD Taşımacılık’a satışı yapılan 8 adet Profesyonel 522 kamyonları, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Derya Group adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Derya, Genel Müdür Ahmet Gümüş, BMC adına da Yurtiçi Satışlar Müdürü Cevdet Zengin ve İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz katıldı. Törende Büyükkarcı Otomotiv’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Tümay Büyükkarcı ve Satış Danışmanı Ulaş Karabiber de hazır bulundu.

İzmir merkezli olarak faaliyet gösteren ve Diasa marketler zinciri, Hilton Otelleri gibi firmalara hizmet sunan BKD Taşımacılık’ın teslim aldığı 8 adet araçla birlikte filosundaki BMC marka araç sayısının 23’e ulaştığı bildirildi.

Derya Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Derya, “BMC’yi tercih etmemizdeki birinci neden bizim milli markamız olmasıdır. Daha sonrası ise satış ve satış sonrası hizmetleri gelmektedir. Teslim aldığımız Yeni Profesyonel 522 kamyonlar ile filomuzu güçlendirdik. Yıl içerisindeki alımlarımızda da yine tercihimizi BMC’den yana kullanacağız” .

Günün Diğer Haberleri