Antoto, İstanbul şubesini resmen açtı

Merkezi Antalya’da bulunan Temsa Global bayii Antoto, İstanbul şubesini törenle hizmete açtı.

Otomotiv - 10 yıl önce

Merkezi Antalya’da bulunan Temsa Global bayii Antoto, İstanbul şubesini törenle hizmete açtı. Büyük İstanbul Otogarı’nda hizmete giren Antoto, Temsa otobüs ve midibüs araçlarının satışını yapacak.

Temsa CEO’su Tamer Ünlü, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Antoto Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hesapçıoğlu, Genel müdür Hasan Göksoy ve Antoto Danışmanı Ramazan Yılmaz’ın evsahipliğini yaptığı açılış törenine TOF ve TOFED yöneticileri katıldı.

Antoto’nun bugüne kadar yaptığı başarılı satış ve satış sonrası hizmetlerinden övgüyle bahseden Temsa CEO’su Tamer Ünlü, aynı performansı İstanbul’da da göstereceğinden hiç kuşluları olmadığını söyledi. Tamer Ünlü, “Antoto gibi önemli bir yetkili satıcının İstanbul’da hizmet vermeye başlamış olması Temsa olarak bizleri memnun etmiştir. Eminiz ki Antoto, Akdeniz bölgesinde yakaladığı başarıyı ve müşteri memnuniyetini İstanbullulara da sunacaktır” .

Açılış töreninde bir konuşmada Antoto Danışmanı Ramazan Yılmaz yaptı. Antalya bölgesinde çok başarılı klarının altını çizen Yılmaz, aynı başarıyı İstanbul’da da yakalayacaklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Antoto 26 yıldan beri Temsa’nın bayiliğini yapmakta. Temsa gibi önemli bir firmanın gücünü arkamızda hissetmek her bizlere güven verdi. Bugün Antalya’da pazarın yüzde 85’ine Antoto sahip. Bu başarıyı bundan sonra İstanbul’da da devam ettireceğiz. Her iyi hizmet ve üst düzeyde müşteri memnuniyetini devam ettirmek için yoğun çaba harcayacağız.”

Günün Diğer Haberleri