Temsa ailesine bir fert daha katıldı!

Kocaeli’nde 1996 yılından buyana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Metsan Otomotiv, Temsa ile bayilik anlaşması imzalayarak yetkili satıcı ağına dahil oldu.

Otomotiv - 10 yıl önce

Kocaeli’nde 1996 yılından buyana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Metsan Otomotiv, Temsa ile bayilik anlaşması imzalayarak yetkili satıcı ağına dahil . Metsan Otomotiv, Kocaeli Körfez’de bulunan 3 bin 500 m2lik alana sahip plazasında müşterilerine hizmet verecek.

Şirket ortaklarından Kıyas Bozkurt, İhsan Bozkurt, Memet Bozkurt ve Satış Müdürü Serkan Coşkuner’in ev sahipliğini yaptığı açılış törenine Kocaeli ve çevresinde hizmet veren sektör temsilcileri, dernek yöneticileri ve otobüs işletmecileri katıldı. Törende Temsa Global’den Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ve Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ da hazır bulundu.

Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, “Metsan gibi önemli bir yetkili satıcının Kocaeli’nde hizmet vermeye başlamış olması Temsa olarak bizleri memnun etmiştir. Metsan’ın Kocaeli’nde Temsa’yı başarı ile temsil edeceğine yürekten inanıyor; kendilerine tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” .

Temsa ile iş ortaklığı yapmanın gurur verici ğunu belirten bayi ortaklarından Kıyas Bozkurt, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelinin hep daha fazlasını yapacaklarını söyledi. Bozkurt, “Temsa gibi önemli bir markanın Kocaeli’nde yetkili satıcısı olmak büyük bir mutluluk. Biz Temsa markalı araçları kendi bölgemizde en iyi şekilde tanıtan, satan pazarın öncü firmalarından biri olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Metsan’ın Kocaeli Körfez bölgesinde bulunan plazasının ve showroomunun, Otobüs / Midibüs pazarlama ve satışı faaliyetlerinde bulunmak üzere kurdele kesimi ile açılışı gerçekleştirildi.

Günün Diğer Haberleri