Düzce Nakliyat, filoyu DAF ile güçlendirdi

Uluslararası nakliye firmalarından Düzce Uluslararası Nakliyat, araç yatırımlarında DAF’ı tercih etti.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Uluslararası nakliye firmalarından Düzce Uluslararası Nakliyat, araç yatırımlarında DAF’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 3 adet DAF XF105.460 Medium Deck çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Faaliyetlerini Düzce merkezli olarak yürüten firma son alımları ile birlikte filosundaki araç sayısını 21 çekici ve 24 semi-treylere çıkarttı. 1995 yılından bu yana uluslararası nakliye sektöründe faaliyet gösteren Düzce Uluslararası Nakliyat ağırlıklı olarak Rusya, Kazakistan ve Ukrayna taşımalarını yapıyor.

DAF – Tırsan tarafından Düzce Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 3 adet DAF XF105.460 Medium Deck çekici, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Düzce Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Civelek ve DAF-Tırsan Satış Müdürü Lale Bayoğlu katıldı.

İsmail Civelek, DAF’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Tırsan ile temelleri kuruluşumuza dayanan köklü bir dostluğumuz var. Geçmişten bugüne gerek satış, gerekse satış sonrası ile ilişkilerimiz hep çok iyi olmuştur. DAF’ın gerek sağlamlığı gerekse düşük yakıt sarfiyatı ise beklentilerimizi fazlası ile karşılıyor. Tercihimiz dün ğu gibi yarın da DAF olacaktır.”

Günün Diğer Haberleri