Eyüp Lojistik, 100’lük partiye alıştı

Uluslararası nakliye ve lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Eyüp Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Uluslararası nakliye ve lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Eyüp Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Firma araç yatırımında 2010 yılında ğu gibi 2011 yılında da Mercedes-Benz Türk’ü tercih etti.

Türkiye’de ilk defa 2008 yılında 100 adetlik çekici ve treyler yatırımı yapan Eyüp Lojistik, 2010 yılında da 100 adet Euro 5 Axor 1840 LS çekici almıştı. Doğru da doğru yatırım yapmayı hep kendine ilke edinen firma, 2011 yılında da 101 adetlik yatırım yaparak araç yaş ortalamasını bir yaşın altına indirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “Emin adımlarla yatırım yaparak büyümeye devam edeceğiz. Bizim hedefimiz Doğu ile Batı’yı birleştirmek. Sizin markanız ne kadar büyük olursa olsun, ürettiğiniz bir malı, ında tüketiciye ulaştıramazsanız hiçbir değer mana etmez. İşte burada da lojistik’in önemi ortaya çıkıyor. Sektör büyüyor ve bu büyümeye paralel olarak bizde büyüyoruz. Uluslararası lojistik yaparak Türkiye’ye katma değer sağlıyoruz” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk bayii Gaziantep Koluman tarafından Eyüp Lojistik’e satışı yapılan 101 adet Euro 5 Axor 1840 LS otomatik şanzımanlı çekiciden 100 a Aksaya fabrikasında, 1 a ise İstanbul Eyüp’te düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karahan, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım ve Büyük Müşteri Danışmanı Mehmet Sancakoğlu katıldı. Törende Mercedes-Benz Bayii Koluman Antep adına ise Kaan Saltık, Genel Müdür Merter Çankaya ve Satış Müdürü Devrim Bayhan da hazır bulundu.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “Daha önce aldığımız Mercedes-Benz çekicilerden memnun kaldık ve bu nedenle filomuzu 101 yeni Mercedes-Benz çekici ile güçlendirdik. Mercedes-Benz çekicileri, bu araçların düşük yakıt tüketimi, düşük bakım - işletme masrafları ve arıza oranı, ağır yol koşullarına dayanıklılığı, yaygın servis ağı ve yüksek ikinci el değeri, powershift özelliği bir başka ifadeyle otomatik şanzıman olması nedeniyle tercih ettik. Yaptığımız testlerde otomatik şanzıman araçların düşük yakıt tüketimi ve işletme performansından çok memnun kaldık. Mercedes-Benz çekiciler Türkiye koşulları için mükemmel özelliklere sahip. Bu araçların satışını yapan ekip de mükemmel olunca bize de bu araçları alıp işletmek kalıyor” .

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk’ün kamyonda yıllardan beri sürdürmekte ğu tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini, Euro5 normunda üretilen Mercedes-Benz kamyonların nakliye sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise “Eyüp Lojistik’e teslim ettiğimiz 101 adet Euro 5 çevre normlarına uygun Axor çekici ile işbirliğimizi sürdürmekten ve bu şekilde kendilerinin başarılarına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

1936 yılında kurulan Gaziantep merkezli Eyüp Lojistik, günümüzde 56 ülkeye en kendi araçlarından oluşan filosuyla taşıma yapıyor. 100 kg dan 10 tona kadar Avrupa’ya parsiyel taşımacılığı yapan Eyüp Lojistik, tüm Türkiye’den Avrupa ve Rusya bölgesine tenteli ihracat taşımacılığı, tüm Avrupa ülkelerinden ve Rusya bölgesinden Türkiye’ye ithalat taşımacılığı, Avrupa bölgesinden Irak, İran ve Türk Cumhuriyetleri’ne transit ta-şıma yapıyor. Gaziantep’te antrepo, İstanbul’da depolama hizmeti veren Eyüp Lojistik, 3 günde Türkiye’den Almanya’ya ekspres yük taşıması ve İskandinav ülkelerinden Irak’a direkt taşıma gerçekleştiriyor.

Günün Diğer Haberleri