Safir, Öztaş’ın filosuna da girdi

Özel firma ve kamu kuruluşlarına kiralık araç hizmeti veren Öztaş Müteahhitlik şirketi, otobüs alımında tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Özel firma ve kamu kuruluşlarına kiralık araç hizmeti veren Öztaş Müteahhitlik şirketi, otobüs alımında tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 1 adet Yeni Safir otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Alımı yapılan otobüsün Botaş A.Ş.’de personel taşımacılık hizmeti vereceği öğrenildi.

Temsa tarafından Öztaş Müteahhitlik şirketine satışı yapılan adet Yeni Safir otobüsü, Adana Fabrikası otobüs showroomunda düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Öztaş şirketi Müdürü Mustafa Aydar, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ve firma personelleri katıldı.

Öztaş Müteahhitlik şirketinin 1995 yılında ticari faaliyetine başladığını açıklayan Mustafa Aydar, “Kurulduğumuz günden beri firma ve kurumlara kiralık araç faaliyetlerini yürütüyoruz. Şirketimiz bünyesinde 187’si öz mal olmak üzere toplam 222 adet minibüs, otobüs ve 4x4 araç bulunmaktadır” .

Aydar, firma olarak Temsa’yı tercih etme nedenlerini ise şöyle açıkladı: “Her şeyden önemlisi Temsa yerli bir markamız. Safir otobüsleri yıllardır turizm taşımacılarının vazgeçilmez araçları arasındaydı. Bu aracın yenilenmesiyle birlikte şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün de gözdesi haline geldi. Gerek yakıt tasarrufuyla, gerek işletme maliyetleriyle kullanıcısına kazandırıyor. Bizde Öztaş olarak tercihimizi Safir’den yana yaptık. İhtiyaç doğrultusunda planlayacağımız yeni otobüs alımlarında da ilk tercihimiz yine Safir’den yana olacak.”

Günün Diğer Haberleri