Erguvan da Temsa sayısı artıyor

İstanbul Otobüs A.

Teslimatlar - 10 yıl önce

İstanbul Otobüs A.Ş.’nin açtığı 2’inci ihalede hat kiralayan esnafın 5’te 1’i araç alımında tercihini Temsa’dan yana yaptı. Siparişi verilen 49 adet Erguvan renkli Temsa Avenue’lar teslim alınarak İstanbul halkının hizmetine sunuldu.

Temsa Global halk otobüsü bayii Çoşkunlar Otomotiv tarafından satışı yapılan 49 adet Avenue, Altunizade Ofisinde düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi. Araç teslim töreninde Temsa Global CEO’su Tamer Ünlü, Genel Müdür Yusuf Soner, Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır ve İletişim Sorumlusu Ebru Ersan ile Çoşkunlar Otomotiv Genel Müdürü Kani Çoşkun ve Satış Müdürü Erdoğan Çoşkun’da hazır bulundu.

Temsa Global CEO’su Tamer Ünlü, kendilerini tercih eden esnafa ayrı ayrı teşekkür ederek otobüslerini teslim etti.

HEDEF 110 OTOBÜS

İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde 2011 yılı sonuna kadar hedeflerinin 110 adet Avenue teslimatı ğunu belirten Satış ve Pazarlama Direktörü İsmail Gürleyik, “İstanbul’un toplu taşımasına çözüm olan İstanbul Otobüs A.Ş.’nin ilk ihalesinden sonra ikinci ihalesi de yapıldı. İlk ihale 172 adetti. Biz orada toplam 29 adetlik Avenue teslimatı yaptık. İkinci ihale ise 250 adet ve bugünde 49 adet otobüs teslimatı yapıyoruz. Bugün itibariyle Otobüs A.Ş. hatlarında toplam 78 adet Avenue hizmet vermeye başlayacak. Bizim için önemli bir gelişme. Çünkü ikinci ihalede araçlarımızın tekrar tercih edilerek kalitesinin benimsenmesi ve ikinci siparişin alınması bizim için sevindirici. Yılsonuna kadar en az 110 adetlik hedefimiz var Otobüs A.Ş. ihalesinde” .

Toplu taşıma filosu olarak Otobüs A.Ş.’nin önümüzdeki bir yıl içerisinde Türkiye’deki otobüs üreticileri için en önemli Pazar ğuna inandıklarını dile getiren Gürleyik, her geçen gün taşıma kalitesinin de yükseldiğinin altını çizdi. 49 adetlik otobüs teslimatında 2 büyük filo müşterinin de bulunduğunu açıklayan İsmail Gürleyik, “Bugün 2 tane büyük otobüs filo müşterisi var. Bir tanesi Özturanlar, ilk partide 7 tane almıştı 14 tane daha aldı. İkincisi de Savaş Petrol. Bizleri tercih eden filo müşterimiz ile bireysel taşımacı esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TAMER ÜNLÜ İLE HATASIZ ÜRETİM

Tamer Ünlü’nün Temsa CEO’luğuna getirilmesiyle birlikte üretime odaklanıldığını ve hatasız üretim gerçekleştirildiğini açıklayan İsmail Gürleyik, şöyle devam etti: “Tamer Ünlü Bey Temsa’nın ilk kuruluşunda rahmetli Özdemir Sabancı ile Temsa’yı kuran kişilerden, yöneticilerimizdendir. Uzun yıllar Toyota’nın da CEO’luğunu yaptı. Toyota fabrikası Japonya dışında en kaliteli dünyada üretim yapan bir fabrikadır. Bu bizim için büyük bir şans. Şuanda bunu Temsa’ya taşıması ve Temsa’da önce kalite mantığıyla yapması hatasız araç çıkartmasına yönelik bir uygulama . Şuandaki ilk gördüğümüz olay hatasız araç çıkartmakla ilgili projesidir. Sürekli geliştirme yapacağız. Biz o konuda çok şanslıyız. Kaliteye de çok büyük etkisi olacak. Çünkü bu iş üst yönetimin odaklanmasıyla oluyor.”






Günün Diğer Haberleri