Karabulut sayesinde Temsa Avenue doğdu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ziya Karabulut, Comvex 2011 fuarı organizatör yöneticileri ile birlikte açılış sonrası Temsa Global’in standını ziyaret etti.

Güncel Haber - 10 yıl önce

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ziya Karabulut, Comvex 2011 fuarı organizatör yöneticileri ile birlikte açılış sonrası Temsa Global’in standını ziyaret etti. Karabulut ve beraberindekileri Temsa standında Genel Müdür Yusuf Soner, karşıladı.

Temsa Global standında kentiçi toplu taşımacılık için geliştirilen Avenue modelini yakından inceleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ziya Karabulut, araç hakkında Temsa Genel Müdürü Yusuf Soner’den detaylı bilgi aldı.

Temsa Avenue’nun doğuşunda Karabulut’un büyük katkıları ğunu açıklayan Yusuf Soner, “Genel müdürümüze aracımızın projesi hakkında bilgi verdiğimizde çok heyecanlandı ve bize projenin hayata geçirilmesi noktasında her türlü desteği vereceğinin sözünü verdi. Kendilerinden başta Ar-Ge çalışmaları olmak üzere birçok konuda destek aldık. Eğer müdürümüz bize gerekliği desteği vermesiydi bugün Avenue otobüsümüz olmazdı. Genel Müdürümüz Ziya Karabulut sayesinde Temsa Avenue doğdu. Bize verdikleri destekten dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yakın bir da Avrupa’nın önde gelen 2 ülkesine yüklü adetlerle Avenue teslimatı yapacağımızın da burada müjdesini veriyorum” .

Avenue’nun 2 Avrupa ülkesinde toplu taşımacılık hizmeti vereceği haberine çok sevindiğini açıklayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Ziya Karabulut, “Türk otomotiv sektörünün yakaladığı böyle büyük başarılarla hep gurur duyuyorum. Türk mühendislerinin tasarlayıp, Türk işçilerinin ürettiği bu araçların Avrupa’da hizmet vermesi inanın beni çok gururlandırıyor. Ar-Ge çalışmaları başta olmak üzere sektörün geliştirilmesi noktasında bizlere ne görev düşüyorsa mesai mefhumu gözetmeksizin sektörün hizmetindeyiz ve hizmetinde olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com

Günün Diğer Haberleri