Temsa Comvex’te boy gösterdi

Temsa Global, İstanbul Comvex 2011 Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda zengin ticari araç ürün gamıyla boy gösterdi.

Otomotiv - 10 yıl önce

Temsa Global, İstanbul Comvex 2011 Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda zengin ticari araç ürün gamıyla boy gösterdi. Temsa Global, şehiriçi toplu taşımacılıkta öne çıkan Temsa Avenue, servis taşımacılığı, kısa mesafe ve turizm taşımacılığında öncü Temsa Prestij Super Deluxe, Mitsubishi Fuso Canter 859 E, 839 ve Mitsubishi L200 4x4 Instyle ve yeni piyasaya sunulan Türkçe navigasyon sistemli L200 4x2 Intense ticari araçlarını sektörle buluşturdu.

İstanbul Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’na Temsa Global, otobüs ve hafif ticari araç kategorilerindeki geniş ürün yelpazesiyle katıldı. Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda 7. salondaki yerini alan Temsa Global, ticari araçlar grubundaki 6 farklı modelini sektör temsilcileri ve ziyaretçilerle buluşturdu.

Temsa Avenue

Temsa Avenue, sınıfının en yüksek iç yüksekliğine sahip, geniş iç hacmi, güçlü klima, ısıtma sistemi, ergonomik koltukları, 3 adet basamaksız geniş kapısı ve teknolojik donanımları ile toplu taşımacılık segmentine iddialı bir giriş yaptı. İç tasarımıyla yolculara maksimum derecede ferah mekan bırakan Avenue, basamaksız kapıları sayesinde sağladığı hızlı yolcu sirkülasyonu ile konforlu yolculuk sunmakta ve yakıt tasarrufu konusunda da kça iddialı.
Temsa Avenue, doğuştan gelen bir çevreci ruha sahip. Türkiye’deki mevcut çevre standartlarının da önündeki Euro V motoru, düşük emisyon değerleri ile çevreye kça duyarlı.

Avenue'nun düz ve basamaksız olan kapıları; hamile, çocuklu, yaşlı ve engelli yolcuların toplu taşımacılıkta yaşadığı sorunları ortadan kaldırıyor. Özellikle engelli yolcular için giriş rampası, emniyet kilitli park yeri ve dışarıyı rahatça görebilmeleri için yapılan panoramik cam ile rahat, güvenli ve keyifli bir seyahat fırsatı sunuyor. Başta İstanbul Otobüs AŞ. olmak üzere tercih edilen Avenue araç sayısı İstanbul’da 78 adede ulaştı. Yurtdışında da büyük ilgi gören Avenue’lar, başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihraç ediliyor.

Temsa Prestij Superdeluxe

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.

Temsa Prestij Super Deluxe, sağladığı yakıt tasarrufu ve yüksek 2. el değeri ile rakiplerinden ayrılarak öne çıkan ve segmentinin en fazla kazandıran aracı olma özelliğini taşıyor.

Mitsubishi L200

Sınıf lideri özelliklere sahip Mitsubishi L200, 4x2 Intense AT ve 4x4 Instyle AT modelleri ile fuarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Güçlü krom ön ızgara, halojen tipi farları, gümüş alt koruma plakası ve şık çehresi ile Mitsubishi L200 4x2 Intense kça dikkat çekici. Mitsubishi L200 4x2 Intense AT modelinde Kenwood 4038BTM Türkçe multimedya ve navigasyon cihazı, deri koltuklar, yan basamaklar, ön sis farları ve 235/70 R16 lastikler ile konfor artarak sürüş daha da keyifli hale geliyor.

2.5 litrelik motordan 178 PS’lik güç üreten Mitsubishi L200 4x4 Instyle, Super SELECT 4x4 dört kademeli sürüş sistemiyle donatıldı. L200, ASTC (Aktif stabilite ve çekiş kontrolü) sistemi, fren destek sistemi (Brake Asist), yan ve perde hava yastıkları ile sınıfındaki güvenlik standartlarını yükseltiyor. Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi), yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi ve sınıfında tek elektrikli 5. cam Yeni Mitsubishi L200’ü daha keyifli hale getiriyor.

Sınıfında lider arka koltuk diz mesafesi ve dönüş yarıçapının yanı sıra Mitsubishi L200, çekici görünümü ve artan konforu ile de şehir içi kullanımda bir devrim yaratıyor. Tüm bu özellikleriyle sınıfında tartışmasız lider olan L200, ikinci eldeki yüksek değeri ile de kullanıcısına kazandırmaya devam ediyor.

Mitsubishi Fuso Canter

Sağladığı yakıt tasarrufu ve yüksek 2. el değeri ile rakiplerinden ayrılarak öne çıkan ve segmentinin en fazla kazandıran aracı olma iddiasını taşıyan Euro 4 motorlu Mitsubishi Fuso Canter, 839 kamyonet ve 859 E hafif kamyonuyla fuarda yerini alıyor. 2.977 cc 145 PS motor ile donatılan kamyon segmentindeki FE859 E / G modellerinde 6 ileri vites performansı optimum hale getiriyor. Ön paneldeki vitesin kullanımını kolaylaştıran kol dayama ile tüm Canter modellerinde kabin içi ve sürüş konforu sunuluyor. Mitsubishi Fuso Canter 839 kamyonet çok hafif monopan kasasıyla 920 kg net taşıma kapasitesi sunarken sağlam şasisi ile de ön plana çıkıyor. Mitsubishi Fuso Canter 859 E frigorifik kasa üzerinde Carrier Transicold Xarios 600 ünitesi ile gıda taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmaların beğenisine sunuluyor.

Günün Diğer Haberleri