Lojistik sektöründe bedelsiz fırsatı!

Küçük oyuncuları aynı havuzda biraraya getirerek lojistiğin birleşik gücünü oluşturan Lojistik Havuzu, iş modelini Türkiye geneline yaymak için bayilik sistemine geçti.

Lojistik - 10 yıl önce

Küçük oyuncuları aynı havuzda biraraya getirerek lojistiğin birleşik gücünü oluşturan Lojistik Havuzu, iş modelini Türkiye geneline yaymak için bayilik sistemine geçti. Her bölgeden gelen taleplerin değerlendirileceği bir kampanya başlatan Lojistik Havuzu, 2012’de kendi işinin patronu olmak isteyenlere hem benzersiz hem de ‘bedelsiz’ bir fırsat sundu.

Belli sayıda girişimcinin katılım ücreti ödemeden dahil olacağı kampanyada hedef, KOBİ’lere ve nakliyecilere daha geniş bir alanda daha verimli hizmet sunmak.

GELECEK LOJİSTİKTE…

Türkiye’nin araç arayan KOBİ’lerini ve yük arayan nakliyecilerini biraraya getiren tek kurumsal firması olan Lojistik Havuzu, 2010 yılı itibariyle sektöre hızlı bir giriş yaptı. Güçlü yatırımı ve alt yapısı sayesinde kısa bir sürede 15 bin işletme ve 15 bin aracı networküne dahil etti. Ve bu araçların bir yılda 18 bin sefer yaparak ortalama 18 milyon Km yol katedilmesine; KOBİ’lerin de lojistik maliyetlerini yaklaşık 2 milyon TL azaltmasına vesile .

Bu verimli işbirliğini tüm Türkiye’ye yaymak isteyen Lojistik Havuzu, 2012’yi bayilik kampanyası ile karşılıyor. Girişimcilere hem yatırımlarına ortak olma hem de kendiişlerinin patronu olma şansını veren Lojistik Havuzu, elini çabuk tutacak olan belli sayıda bayiden de katılım bedeli talep etmeyecek. Bu teklif en çok, kendi geleceklerini, günümüzün en geçerli sektörlerden biri olan lojistik ile birleştirmek isteyenleri ilgilendiriyor.

Lojistik Havuzu’nun gücünü ve yatırımını girişimci adayları için ortaya serdiği bu kampanyada bayi adaylarında aradığı özellikler ise çalışma azimlerine, planlama ve iş yönetmede yetenekli olmaları ve iletişim güçlerine güvenmeleri. Yani ‘patronluk’ vasıflarına sahip olmaları!

LOJİSTİĞİN BİRLEŞİK GÜCÜ!

KOBİ’lerden gelen yurt içi lojistik taleplerini, anında SMS yoluyla network’ündeki nakliyeci datasıyla paylaşan firma, taşıma işlemlerinin en verimli, hesaplı ve güvenilir şekilde gerçekleşmesi için eşleştirmeler yapıyor, araca göre yük, yüke göre araç buluyor.

Lojistik Havuzu, kendisine ‘Lojistiğin Birleşik Gücü’ diyor. Çünkü bu sistemde küçükler biraraya gelerek devasa bir güç oluşturuyor. Sayıları 3.5 milyona yaklaşan fakat ayrı kları için avantajları ‘küçük’ kalan KOBİ’ler, Lojistik Havuzu’nda birleşerek Türkiye’nin en fazla lojistik satın alma yapan şirketi oluyor; kazançlarını büyütüyor. Aynı şekilde küçük ölçekli ve bireysel nakliyeciler de Lojistik Havuzu’nda birleşerek, Türkiye’nin en büyük filosu oluyor. Bu güç sayesinde iki taraf da sigorta, araç takip, navlun gibi hizmet bedellerinde daha avantajlı tekliflerle karşılaşıyor.

Günün Diğer Haberleri