Mehmet Öksüz filoyu yeniledi

Turizm ve öğrenci taşımacılık sektörünün öncü firmalarından Minitur, 2012 yılına araç yatırımlarıyla girdi.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Turizm ve öğrenci taşımacılık sektörünün öncü firmalarından Minitur, 2012 yılına araç yatırımlarıyla girdi. 2007 model araçları takasa veren firma, 7 adet Vito ve bir adet Sprinter teslim alarak filoyu yeniledi. Araçların en büyük özelliği ise; Minitur’a özel olarak yapılmış VIP araçlar olarak dikkat çekiyor.

Has Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 7 adet Vito ve bir adet Sprinter olmak üzere toplam 8 adet araç, bayiinin İstoç tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, Minitur Sahibi Mehmet Öksüz, Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, HTA Satış Müdürü Bülent Çelik, Satış Danışmanları İlter Elmas ve Murat Kara ile Kurumsal İletişim Sorumlusu Şafak Ocakcı katıldı.

VİTO’NUN EN İYİSİNİ ALDIK

Minitur’un hizmet kalitesiyle bütünleşen ismine uygun araçları tercih ettiğini dile getiren firma sahibi Mehmet Öksüz, “2007’leri elimizden çıkarttık ve 2012 model araçları filomuza kattık. Yılın ilk haftası 7 adet Vito ve bir adet Sprinter olmak üzere toplam 8 adet araç teslim aldık. Bugüne kadar filomuzda tek tip renk araç bulundururken bu alımımız da değişik renkte de aracımız . Bunun nedeni de özel bir müşterimiz o rengi istediği için filomuzda böyle bir değişiklik yaptık. Biz Vito’nun en iyisini aldık. Bu araçlar ile VIP taşımacılık hizmeti vereceğiz. ÖTV farkını ök ve araçlarımız minibüs. Deri koltuklu ve güvenliğiyle, konforuyla ful pakettir. Alımlarımız bununla sınırlı kalmayacak ve 2012 yılı içerisinde yeni yatırımlarımız da olacak. Sektörü çok güzel görüyorum. Çalışınca para var. Turist gelecek. Hizmeti verdikten sonra karşılığı geliyor. Sadece Avrupalı değil yerliye de en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Müşterimize her şoförlü araçları veriyoruz. En iyi hizmeti sunmak için de elimizden gelinin fazlasını yapmak için emek sarf ediyoruz” .

ÖZEL MÜŞTERİ

Mehmet Öksüz’ün şirkette özel müşteri gurubunda yer aldığını dile getiren Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ise şöyle konuştu: “Yaptığı işin en iyisini yapmak için uğraşan, hakkını vererek yapan bir kişidir Mehmet Öksüz. Hakkını vermek için içinde arabaya yatırım yapıyor. Ondaki arabalar başka hiç kimsede yok özel. Her işine özel araba veriyor ve çok itina ediyor. Müşterisine önem veriyor. Kaliteye önem veriyor. Mehmet Öksüz Mercedes’in özel müşterileri içerisinde yer alır ve dolayısıyla onun indirimleri bellidir. Biz bu konuda onunla hiç fiyat konuşmayız. Mehmet Öksüz Pazar için önemli bir aktör. Dolayısıyla kendine tanımlanmış indirimlerle arabalarını alıyor. Ben yeni arabaların kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

RİZE’DEN İKİ ADAM ÇIKTI!..

Mehmet Öksüz’le dostluklarının yıllar öncesine dayandığını dile getiren TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, düşüncelerini şöyle özetledi:

“Ben Mehmet Öksüz’ün çocukluğunu biliyorum. 1972 yılından beri tanıdığım bir kardeşim. Dünyanın en tatlı, en sempatik insanıdır. Rize’den 2 tane insan çıkmıştır biri Mehmet Öksüz diğeri Abdurrahim Albayrak’tır. İkisinin de farklı özellikleri var. Toplum tarafından sevilen, kabul gören insanlar. Bu taşıma türüne Türkiye’de seviye getirmiş bir arkadaşımızdır. Türkiye’de küçük araçla yapılan taşıma türüne öncülük etmiştir. Mehmet Öksüz gerçekten birgün rahmetli Nevzat Pekuysal gibi tarih olacak bir arkadaşımızdır…”

HERKES SEVİYOR!..

“Türkiye’de bu küçük araçla yapılan taşıma türüne seviye getirmiş, öğrenci taşımacılığı ve turizm taşımacılığına çıta atlatmış bir arkadaşımızdır” diyen TOF Başkanı Yıldırım, şöyle devam etti: “Türkiye’de bu tür öncü insanlara ihtiyaç var. Çocukluğundan beri yaptığı her işi severek yapan bir arkadaşımız. Ona değer katan bir arkadaşımız. Yaptığı işe değer katıyor. Hem çalışanları hem de müşterileri tarafından bu kadar sevilen insan çok azdır. Onun için ben kendisini tebrik ediyorum. Otobüs muavinliğinden buralara kadar gelen bir sürücü. Sektörü ve para çok iyi gördü. Hatta ve hatta yeni bir Pazar yarattı diyebiliriz. Türkiye’nin bu tür insanlara daha çok ihtiyacı olacak. Çünkü turizm giderek büyüyor Türkiye’de. Şehirlerarası küçüldüğü ölçüde turizm büyüyor. Taşımacılıkta İstanbul bir aktarma merkezi oluyor ve turizmdeki payı dünyanın bütün şehirlerinin önüne geçecektir. Bu anlamda otomotiv sanayicilerimiz ve satıcılarımızın da bu pazarı mutlaka dikkate alması lazım ve ona göre politikalar, araçlar üretmesi lazım. Mehmet Öksüz’ün yolu açık olsun diyorum, yüzlerce binlerce araç çalıştırır inşallah. Türk turizmi de bu pazarı ona yaratır. Hepimizin yüzü beraber güleriz diyorum.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com

Günün Diğer Haberleri