Hasgül ile Adana’da Prestij keyfi

Personel taşımacılığı başta olmak üzere kısa mesafe ve turizm taşımacılık sektörü firmalarından Adana merkezli Hasgül Turizm, 2012 yılının firma bünyesindeki ilk araç yatırımını Temsa markasına yaptı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Personel taşımacılığı başta olmak üzere kısa mesafe ve turizm taşımacılık sektörü firmalarından Adana merkezli Hasgül Turizm, 2012 yılının firma bünyesindeki ilk araç yatırımını Temsa markasına yaptı. Firma, siparişini verdiği 6 adet Temsa Prestij Super Deluxe aracını teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Hasgül Turizm’e satışı yapılan 6 adet Temsa Prestij Super Deluxe, Temsa Adana Showroom’da gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Hasgül Turizm sahibi Adnan Gül, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ile firma personeli katıldı.

Adnan Gül, “Teslim aldığımız 6 adet Temsa Prestij Super Deluxe ile filomuzdaki Temsa Prestij sayısı 50’ye ulaştı. Personel ve yolcu taşımacılığında hizmet verdiğimiz yolcularımızın konfor ve güvenliği için araç yatırımlarımıza devam ediyoruz. Temsa Prestij Super Deluxe’un güven ve konforunun yanında sağladığı düşük yakıt tüketimi ve gücü ise onu tercih etmemizde büyük etken. Biz Adanalı, Temsa Adanalı. Dolayısıyla Adana’da Prestij keyfi bizimle yaşanacak” .

Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ise, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Personel taşımacılığının öncü kuruluşu Hasgül Turizm’e gerçekleştirdiğimiz 6 araçlık Prestij Super Deluxe teslimatı ile önemli bir iş birliğinin daha da gelişmesini sağladık. Bu işbirliği bizler için çok önemli. Teslimatı gerçekleşen Prestij Super Deluxe’lerin Hasgül Turizm filosuna hayırlı olmasını diliyoruz.”

Günün Diğer Haberleri