Çiçek Turizm 7 adet Novo aldı

Turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Çiçek Turizm, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Çiçek Turizm, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 7 adet Novo otobüsünü teslim alarak filosuna kattı.

Anadolu Isuzu Konya Yetkili Araç Satış Bayii Çelik Otomotiv tarafından Çiçek Turizm’e satışı yapılan7 adet Novo, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Konya Çiçek Tur Genel Müdürü Okay Tınkır, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Arif Özer katıldı. Törende Çelik Otomotiv’den ise Mehmet Çelik ile Bülent Çelik de hazır bulundu.

Turizm ve servis taşımacılığında 40 yıldır hizmet verdiklerini dile getiren Okay Tınkır, “2012’ye de Çiçek Turizm olarak yeni yatırımlarla giriyoruz. Bu yüzden yenilikçi vizyonuyla küçük otobüs segmentinde her ilklere imza atmış olan Anadolu Isuzu ile anlaşarak 7 adet Isuzu Novo araçlarımızı filomuza dahil ettik. Bu araçların en büyük özelliği, Anadolu Isuzu’nun 2012 modellerinde uyguladığı, ‘Okul Taşıt Paketi’ ilk olarak firmamıza kazandırılarak pazara sunulmasıdır. Donanım ve konfor açısından gerek eski modelleri gerekse rakiplerini geride bırakan Isuzu Novo modelleri ile müşterilerimize hizmet etmek bizim için çok avantajlı” .

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Çağdaş, kaliteli, ekonomik ve çevreci özellikleriyle Novo otobüsler rakiplerinden çok farklı. Sektörde beliren yeni ihtiyaç ve standartlar göz önüne alınarak tasarlanan Novo otobüsler boyutları, alt yapısı ve donanımı ile turizm sektörünün ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özellikle yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile büyük ilgi gören Novo otobüsler turizm sektörü için biçilmiş kaftandır.”

Günün Diğer Haberleri