Otobüsler tıkır tıkır çalışıyor, yüzler gülüyor!..

Temsa Global, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak ve orijinal yedek parça kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla yeni bir servis kampanyasına imza attı.

Güncel Haber - 10 yıl önce

Temsa Global, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak ve orijinal yedek parça kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla yeni bir servis kampanyasına imza attı. Hadi Bakalım adı altında düzenlenen kampanya kapsamında yedek parçada yüzde 40, işçilikte ise yüzde 25 indirim uygulanıyor. SSH Müdürü Dr. Suat Canoğulları, “Son 11 yılda edindiğimiz tecrübe ile üretimini yaptığımız otobüslerimiz tıkır tıkır çalışıyor. Sunduğumuz avantajlı hizmetlerimizden dolayı da müşterimizin yüzü gülüyor” .

Temsa Satış Sonrası Hizmetler (SSH) Müdürü Dr. Suat Canoğulları, Saha Operasyon Şefi Tuğrul Yakar ve Kurumlar İletişim Yöneticisi Ebru Ersan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında “Hadi Bakalım” servis kampanyası hakkında bilgi verdi. Bu kampanya ile birlikte müşterinin bilinçaltındaki “servis pahalıdır” önyargısını yıkacaklarını dile getiren Canoğulları, kampanya bitim tarihinin 15 Mart 2012 ğunu ve müşterilerden gelen talepler doğrultusunda kampanyanın daha da genişletilebileceğinin altını çizdi. Kampanyayı başlatırken Türkiye genelindeki 80 servis ağında 700 adet aracın kampanyadan yararlanacağını tahmin ettiklerini dile getiren Dr. Suat Canoğulları, 21 Ocak 2012 tarihinde başlayan kampanyanın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen servislerin 300 sipariş aldığını ve böyle gitmesi durumunda hedeflerinin kat kat üstüne çıkacaklarını açıkladı.

Kulaklarımızı açtık, tüm müşterilerimizin taleplerini dinliyoruz” diyen SSH Müdürü Dr. Suat Canoğulları, “Artık müşteri bilinçlendi. Araç yatırımları yaparken yakıt sarfiyatına, işletme maliyetine ve ondan sonra satın alma fiyatına bakıyor. Teknoloji gelişti. Fırsatlar ve rekabetçi bir ortamdayız. Hadi Bakalım kampanyamız ile birlikte müşterimizin yanında ğumuzu bir kez daha ispatlıyoruz” .

AŞINMAZ PARÇA SÜRPRİZİNE SON!

2009 ve 2010 yıllarının geçiş yılı ğunu ve araçların bakım aralıklarının uzamasıyla birlikte servis yoğunluğunun da azaldığını ifade eden Dr. Suat Canoğulları, “Servis bakımı ğimizde genelde rutin işler yapılır. Müşteri de bunu bilir. Aracını rutin bakım için servise getiren müşteri, aşınmaz parça sürprizleri ile karşılaşabiliyor. İşte bu noktada Hadi Bakalım kampanyasında bu sürprizler ortadan kalkıyor. Şuanda yedek parçada yüzde 40, işçilikte ise yüzde 25 indirim fırsatı sunduk. Müşterimizin geri dönüşümleri ile birlikte kampanyamızın içeriğini daha da genişletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

SERVİSTE YÜZDE 20 BÜYÜME

2010 yılında 40 bin araca servis hizmeti verildiğini açıklayan Dr. Suat Canoğulları, “Daha öncede ifade ettiğim gibi 2009 ve 2010 yılı, bir geçiş yılıydı. 2010 yılında 20 bin otobüs ve 20 bin midibüs olmak üzere toplam 40 bin araca servis hizmeti verdik. 2011 yılında araç bakım aralıklarının uzamasına rağmen satış sonrası hizmetlerde yüzde 50 büyüdük. 2012 yılında ise yüzde 20 büyümeyi hedefliyoruz” .

SAFİR’İN YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ TAMAM!

SSH Müdürü Dr. Suat Canoğulları, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Teknolojinin gelişmesiyle birlikte araçlarda yakıt sarfiyatı düştü. Ancak motor odalarında ısı daha da fazlalaştı. İnsana değer veren bir şirketiz. Otobüslerimizde motor odasından kaynaklanabilecek bir yangın meydana gelmeden Yeni Safir’lere otomatik yangın söndürme sistemleri takma kararı aldık ve işe koyulduk. Otobüslerin seferlerini aksatmamak adına, bakıma geldiklerinde bu işlemi gerçekleştirdik. Bu sistem takılmadan önce satışı yapılan 400 adet Yeni Safir otobüsümüze otomatik yangın söndürme sistemlerini taktık ve bunun maliyetini de asla müşterimize yansıtmadık. Çünkü güvenlik ve insan hayatı bizim için her şeyden daha önemlidir. Öte yandan son 11 yılın tecrübesiyle ürettiğimiz ve hem yurtiçinde hem de yurtdışında daha zorlu şartlar altında kullanılan araçlarımız tıkır tıkır çalışıyor. Müşterimizde bu konuda asla mağdur olmuyor. Sunduğumuz avantajlı hizmetlerimizden dolayı da yüzü gülüyor. Gülmeye de her devam edecek çünkü biz onların yanındayız...”

Günün Diğer Haberleri