Özkartallar 30 adet BMC kamyon aldı

İnşaat ve temizlik sektöründe faaliyet gösteren Özkartallar İnşaat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini BMC’den yana kullandı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

İnşaat ve temizlik sektöründe faaliyet gösteren Özkartallar İnşaat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini BMC’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 30 adet 30 adet PRO 522 hafif kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

BMC yetkili satıcısı Demirbaş Otomotiv tarafından Özkartallar İnşaat’a satışı yapılan30 adet PRO 522 kafif kamyon, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Muhibbi Kartal, Satın Alma Müdürü Cahit Demirbağ, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ve Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş katıldı.

Muhibbi Kartal, BMC’nin yerli marka olmasına dikkat çekerek yurt içinde ve yurtdışında daha fazla görülmesi için yerli markalara gereken desteğin verilmesinin altını çizdi.

BMC Yetkili Satıcısı FSM Demirbaş Otomotiv ‘in İstanbul Sancaktepe tesislerinde yapılan törende Mustafa Demirbaş, Özkartallar İnşaat firmasına gerçekleştirdikleri satıştan memnuniyetini dile getirerek, bundan sonra da iş birliğinin devam edeceğine inandığını söyledi.

Özkartallar İnşaat Satın Alma Müdürü Cahit Demirbağ ise filolarında kullandıkları BMC araçlarından duydukları memnuniyeti ve araçların işletme giderlerinin ve yakıt sarfiyatının düşük olması sebebi ile BMC ‘ye yöneldiklerini belirtti.

Günün Diğer Haberleri