Müşteri talep etti, Kamil Koç 40 adet Temsa Safir aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kamil Koç Otobüsleri A.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2012 yılında ilk defa Temsa markalı Safir otobüsleri kullanmaya başlayan firma, yolcularından gelen olumlu tepkiler üzerine 2013 yılı içinde 40 adetlik sipariş verip, bunun ilk partisi olan 16 adetini teslim alarak filosunu gençleştirdi.

Temsa Global tarafından Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’ye satışı yapılan 16 adet 2+1 VIP Safir otobüs, Altunizade tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, Genel Müdür Kemal Erdoğan, Özmal Filo ve Servisler Grup Müdürü Hakan Koç, Kurumsal İletişim Müdürü Hakan Al ve firma personelleri katıldı. Törende Temsa’dan ise; CEO Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, SSH Müdürü Dr. Suat Canoğulları, Bölge Satış Yöneticileri İlker Canbolat ve  Baybars Dağ,  Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Genel Müdür Ergun Şahin ve Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş hazır bulundu.

Temsa Global CEO’su Dinçer Çelik, 87 yıldır karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe hizmet veren Kamil Koç ile iyi bir işbirliği içerisinde olmaktan kça memnun klarını dile getirdi. Dinçer, “1926 yılında karayolu yolcu taşımacılığı sektörünü kuran ve sektörün öncü firması haline gelmiş Kamil Koç ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. 100 yıl hedefini üç kıtada marka olmak olarak belirlemiş bir firmaya hizmet vermek bizim için ayrı bir mutluluk. Kamil Koç’un bu hedefe doğru atacağı ilk adım sanırım Almanya’da gerçekleşecek. Umarım Almanya pazarına girme yönündeki çalışmalarınız başarıya ulaşır ve bizde Temsa markalı araçlarımızla ve tabi Kamil Koç ismiyle Alman vatandaşlarına Türk mühendislerinin, işçilerinin ulaştığı yüksek kalite standardını sunma fırsatını yakalarız. Kamil Koç bugün filosuna 16 Safir daha ekliyor ve yapılan bu teslimatla Kamil Koç filosundaki Safir sayısı 66’ya ulaşıyor. Bu güzel işbirliğinin şirketin büyüyen hedefleri doğrultusunda artarak devam edeceğine inanıyorum. Yeni araçların Kamil Koç’a hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” .

Müşteri talep ve önerilerine her daim önem verdiklerini dile getiren Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, ilk defa 2012 yılında filoya dahil ettikleri Safir otobüslerden hem yolcuların memnun kaldığını hem de işletme olarak kendilerinin kâra geçtiğini ifade etti. Çağalıkoç, “Temsa otobüslerinde konfor ve güvenlik üst düzeyde. Yolcularımızın da bu otobüslerden keyif alması ve olumlu görüş bildirmeleri bizi son derece mutlu ediyor. Yakıtta kça cimri olan Temsa Safir otobüslerin düşük bakım giderleri de şirketimiz açısından önemli bir konudur” .

Osman Çağalıkoç, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. olarak 2 senede 25 milyon TL yatırım yaptık. 1200 yeni iş imkânı sağladık. Kamil Koç’un hedefi bitmez. Devamlı hareket halinde bir firma. Yaşı 87 ama kendi çok genç ve hala ekibiyle beraber koşturuyor. Temsa ile 2012 yılında çalışmaya başladık. 2013 yılında Temsa marka otobüs sayımız 90 adete çıkacak. Şuan da 16 tana alıyoruz. Nisan 12, Haziran 12 olmak üzere bu sene 40 tane Temsa Safir otobüs alacağız. Bu birlikteliğimiz uzun yıllar devam edecek. Temsa ailesine çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik her iki firma içinde inşallah hayırlı-uğurlu olur.”

90 ADEDİN 15’İ BİREYSELE

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’ye satışı yapılan otobüslerin 15 adetlik kısmını bireysel otobüs sahiplerinin oluşturduğunu dile getiren Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, “Yapılan 16 adetlik bu teslimat ile Kamil Koç’un filosundaki otobüs sayımız 66’ya yükseldi. Yıl içerisinde yapılacak teslimatlarla birlikte bu sayı 90 olacak ve bunun 15’ini bireysel otobüsçüler oluşturuyor. Kamil Koç ve bireyselcilerinin kredi notları kça yüksek ve dolayısıyla hiçbir finans sıkıntısı çekmiyorlar. Kamil Koç bireyselcisi ğunu duyan tüm bankalar, kredi de her türlü kolaylığı sağlıyorlar” demesi üzerine Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, “Bizde her bireyselci otobüsçülük yapamaz. Bizim kriterlerimiz var. Bu kriterler doğrultusunda iş ortaklarımızı seçer ve sonuna kadar ona kefil oluruz. Ayrıca filomuzda bulunan tüm VIP 2+1 otobüslerimiz öz malımızdır. Bireysel otobüsçülerimize VIP otobüs almalarına izin vermiyoruz. Onlar normal otobüs yatırımlarına devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Günün Diğer Haberleri