Daha güvenli taşımacılık

Gefco, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren müşterilerine kusursuz kalitede hizmet sunma amacıyla, şirket içinde iPad uygulaması geliştirdi.

Lojistik - 10 yıl önce

Gefco, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren müşterilerine kusursuz kalitede hizmet sunma amacıyla, şirket içinde iPad uygulaması geliştirdi. Saha çalışanlarının operasyonel gereksinimleri gözönünde bulundurularak tasarlanan uygulama araç taşımacılığını daha da güvenli hale getirdi.

Yükleme denetleyicilerinin günlük işlerini kolaylaştırmak için geliştirilen “Yükleme Denetleyicisi” iPad uygulaması araç yükleme denetlemelerini yapan ekiplere de yardımcı .

FVL Bölümü Yönetim Operasyonları Denetleme Müdürü Morgan Bochet, “iPad uygulaması denetleyicinin tüm görevlerini kağıt, kalem ya da fotoğraf makinesi kullanmadan yerine getirmesini mümkün kılıyor. Bu basit, interaktif, kullanımı kolay, sezgisel ve özel olarak tasarlanmış bir araç. Tasarlanmasında ve geliştirilmesinde sektörün gereksinimleri gözönünde bulunduruldu. Denetleyicinin işini çok daha kolay hale getirecek ve kâğıda dayalı sistemin getirdiği tüm maliyetleri ortadan kaldıracak. Bu şekilde de çevreye olumsuz etkileri azaltacak” .

Uluslararası trafik akışlarının yoğun ğu Gefco araç merkezleri, araçları yükleme veya boşaltmadan sorumlu ve farklı ülke vatandaşı olan sürücülerle iletişim kurmak zorunda. 15 farklı dil seçeneği sunan bu uygulama denetleyicinin topladığı tüm bilgileri kolay anlaşılabilir bir formata dönüştürerek, iPad’le çekilen fotoğrafları, grafikleri ve çizimleri de ekleyerek şoförün anlayacağı dile çeviriyor. Bu özelliği sayesinde uygulama tek bir tuşa basılarak dünyanın herhangi bir yerinde kullanılabiliyor. Yeni dillerin ve bilgilerin en uzaktan eklenebilmesi de denetleme ekiplerinin sürekli güncellenen bir sisteme sahip olmalarını sağlıyor.

Günün Diğer Haberleri