Temsa müşterilerini kâra geçiriyor

İzmir merkezli Sezai Adalı Turizm ve Antalya merkezli Kocabıyık Turizm, araç alımlarında tercihlerini Temsa'dan yana kullandı. Sezai Adalı 2 adet Safir otobüs alırken, Kocabıyık Turizm'de 18 adet Prestij aldı.

Teslimatlar - 10 yıl önce

Temsa bayii Antoto tarafından Sezai Adalı ve Kocabıyık Turizm'e satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; Sezai Adalı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Adalı, yönetim kurulu üyesi Metin Adalı, Kocabıyık Turizm firma sahipleri İsmail ve Mustafa Kocabıyık, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticileri Volkan Tolunay ve İrfan Özsevim katıldı. Törende Antoto'dan otobüs satış yöneticisi Şakir Yılmaz ve Utku Taşkın'da hazır bulundu.

2 ADET ALDI 4 ADET DAHA SİPARİŞ VERDİ

 

Filosuna 50 kişilik 2 adet Temsa Safir araç dahil eden Sezai Adalı Turizm 4 adet daha sipariş verdi. Taşımacılık sektörüne 1930'lu yıllarda başladıklarını açıklayan firma yönetim kurulu başkanı Sezai Adalı, şöyle konuştu: “Nakliye ile başlayan bu süreç daha sonra 1956’dan itibaren yolcu taşımacılığı ile devam etti. 1956-1965’li yıllar arasında İzmir-İstanbul-Bandırma-Çanakkale hatları Adalı Jet olarak yapılan sektör yolculuğumuzda 45 adetlik özmal otobüse ulaştık. 1968-1972 yılları arası Adalı Turizm olarak Magirus otobüslerle İzmir-Çanakkale-İstanbul, İzmir-Bursa-İstanbul hatlarında faaliyetimiz devam etti. 1973 yılından itibaren ise Çanakkale-İzmir hattında hizmet koşusu 1990 yılına kadar devam etti. 1982 yılında Sezai Adalı Turizm olarak şirketleşme yoluna gittik ve 1990 yılından itibaren şehirlerarası taşımacılık işinden çekilip turizm taşımacılığı alanına döndük. 1999 yılında Al-Gü Turizm'i şirket bünyesine kattık. Önümüzdeki günlerde tekrar yatırımlarımız olacak ve gideceğimiz adres Temsa'dır.”

 

TEST EDİP ONAYLADI

 

2014’ün lider ürünü Prestij 2015’te de firmaların öncelikli tercihi oluyor. Antalya ve Kadriye bölgesinde servis taşımacılığı hizmeti veren Kocabıyık Turizm de 18 Prestij yatırımı yaptı. Firmanın önümüzdeki günlerde tekrar araç yatırımı yapacağı öğrenildi.

 

Firma sahiplerinden İsmail Kocabıyık, ise Prestij alım nedenlerini şöyle sıraladı: “Maliyet kalemimizin en büyüğünü akaryakıt oluşturuyor. Sizin bu maliyetinizi aşağıya çeken ürünler öncelikli tercihiniz haline geliyor. Filomuzda bulunan 35 Prestij’in avantajlarını gördük. Biz de yeni yatırım tercihimizi tabii ki Prestij Super Deluxe araçtan yana kullandık. Bu yatırımdan mutluyuz. Temsa yönetiminin de bize gösterdiği ilgi ve destek için de teşekkür ediyoruz."

 

PEŞPEŞE TESLİMATLAR!

 

Kalite, konfor ve düşük işletme maliyetlerini bir arada sunduklarının altını çizen Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, araçların gelişimi sırasında müşteri taleplerini de dikkate aldıklarını ifade etti. Anıl, “ Prestij aracımız 2014’ün lider ürünü . Bu yılda bu unvanı taşımaya devam edeceğine inanıyoruz. Peşpeşe gerçekleştirdiğimiz teslimatlar da bunun bir göstergesi. Kocabıyık Turizm’e Prestij ürünü tercihleri için teşekkür eder, araçların onları bol kazanç sağlamasını, hayırlı olmasını diliyorum” .

Günün Diğer Haberleri