Otobüs sektörünün lideri büyük buluşmaya hazırlanıyor

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı ve turizm taşımacılık sektörünün önde gelen firma sahipleri ile yöneticileri 4 Mart’ta Temsa Global’in ev sahipliğinde bir araya gelecek. Düzenlenen etkinlikte sektör mensupları Maraton ve Safir Plus’ı yakından inceleyecek. 2015 yılında 2 bin 250 adet satış yaparak bir önceki yıla oranla yüzde 30 büyüyen Temsa, yeni ürünleriyle de 2016 yılında liderliğe oynuyor.

Güncel Haber - 9 yıl önce

Otobüs sektörünün en önemli buluşması Adana’da gerçekleşiyor sloganıyla düzenlenen etkinliğe 300’ün üzerinde firma sahibi ve yöneticisi davet edildi.

Etkinlik, müşterilerin Temsa’nın Adana fabrikasını gezisi ile başlayacak. Burada sektör mensuplarına üretim süreçleri ve ürünlerle ilgili sunumlar yapılacak. Ardından müşterilere yönelik düzenlenen gala yemeğinde ünlü sanatçı Alişan sahne alacak.

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, müşteri ihtiyaçlarını dinleyen ve bunu sahadaki ürünlere yansıtmaya çok özen gösteren bir şirket klarının altını çizdi. Murat Anıl, “Şehirlerarası yolcu taşımacılığına yeni ayrıcalıklar getirecek olan Maraton otobüsümüz ve yıllardır sektörde büyük beğeni ile hizmet veren ve sektörün ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yenilenen aracımız Safir Plus sektör mensupları ile buluşacak. Biz de iş ortağımız olarak gördüğümüz müşterilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacağız” .    

Günün Diğer Haberleri