Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-09-2017 14:26   Güncelleme : 13-09-2017 14:26

Ceran, 15 adet araç aldı

İzmir merkezli uluslararası lojistik firmalarından Ceran, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 15 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ceran, 15 adet araç aldı

Man bayii Şensan Otomotiv tarafından Ceran Lojistik'e satışı yapılan araçlar, Şensan İzmir Tesisleri’nde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Ceran Lojistik sahibi Ömer Ceran ve Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran ile firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise Satış Müdürü Ali Erez ve ekibi hazır bulundu.

HIZLI TESLİMAT

Müşterilerine en uygun maliyet avantajı ile hızlı teslimat sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Ömer Ceran, “Müşterilerimizin taleplerine en uygun ve hızlı şekilde cevap verebilmek için filomuzu devamlı yeniliyoruz. Geçtiğimiz yıl aldığımız araçlar gerek performans, dayanıklılık ve gerek işletme maliyetlerinde bizi çok memnun etti. Bu yıl da yatırımımızı hiç şüphe etmeden aynı markaya yaptık. Kurulduğumuz günden bugüne aradan geçen 25 yılda hızla büyüdük. Şimdi Man araçlarla daha güçlüyüz. Uluslararası pazardan çok daha büyük pay almaya kararlıyız” diye konuştu.

BUTUK HİZMETİ GELİŞTİRDİ

Ceran Nakliyat olarak şirket 1995 senesinde kuruldu. Firma, 2004 yılına kadar ağırlıklı konteynır taşımacılığı ve iç nakliye konusunda butik hizmet verdi. Bu tarihten sonra C2 alarak yurtdışı taşımacılığına başlayan Ceren, sektörde butik hizmet anlayışını geliştirdi.  Ceran, ağırlıklı olarak döküm, tekstil, hammadde, yanıcı özelliği bulunan ambalaj ürünleri taşıyor. Bünyesinde 80 çekici ve 130 treyler bulunduran firma, 2015 yılında taşındığı Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nde hizmet vermeye devam ediyor.