Güncel Haber
Giriş Tarihi : 06-10-2017 17:52   Güncelleme : 06-10-2017 17:52

Controls rekor kırdı

Otomotiv akü üreticisi Johnson Controls, bir üretim rekoru kırdı. Start-Stop sistemine sahip araçlar için Varta AGM akülerin üretildiği Johnson Controls’un Almanya’daki Zwickau tesisinde 40 milyonuncu akü üretildi.

Controls rekor kırdı

Akü üreticisi Johnson Controls, üretimde tarihi bir mihenk taşını daha aştı. Johnson Controls’un Zwickau'daki tesisi, yeni nesil Start-Stop araçlarda kullanılan AGM aküde 40 milyonuncu üretimi gerçekleştirdi. Johnson Controls Zwickau tesisinde, dünyanın önde gelen Avrupalı otomobil üreticileri için ürettiği AGM akülerin yanı sıra küresel markalardan Varta’nın Silver Dynamic AGM satış sonrası akülerini de üretiyor.

MOTİVASYONLARI ARTTI

Johnson Controls Power Solutions tesis yöneticisi Matthias Horn, "40 milyon Start-Stop aküsü üretimi son derece gurur duyduğumuz bir mihenk taşıdır. Zwickau'da üretilen tüm akülerin arka arkaya dizildiğini hayal edin. Uzunlukları 7 bin kilometreye ulaşırdı. Diğer bir deyişle Almanya'dan Amerika'ya kadar uzanırdı. Bu, gerçekten de etkileyici bir başarıdır. Bu başarı, motivasyonumuzu daha da artıracak. Daha şimdiden tesisimizde bir sonraki 40 milyonuncu AGM aküyü üretmeyi ve araçları daha da çevre dostu hale getirmeyi dört gözle bekliyoruz" şeklinde konuştu.