Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-10-2017 10:22   Güncelleme : 18-10-2017 10:22

Goodyear fabrika temelini attı

Lastik üreticilerinden Goodyear, premium lastiklerde artan müşteri talebini karşılamak amacıyla inovatif üretim sürecini kullanacağı yeni fabrikasının temelini Lüksemburg'ta attı. Fabrikada üretim 2019 yılında başlanacak.

Goodyear fabrika temelini attı

Araç model ve seçeneklerindeki artış, premium lastiklere olan talebi tetikledi. Bağlantılı-iş modelini geliştiren Goodyear, bu segmentte artan müşteri ve tüketici talebini karşılamaya yönelik inovatif üretim sürecinin kullanılacağı yeni fabrikasının temelini Lüksemburg'ta attı. Mercury adı verilen fabrikada, yenileme kanalı ve orijinal ekipman müşterilerinden gelen talep oranında premium lastiklerin üretimi gerçekleştirilecek. Fabrikada etkin üretim için ek imalat teknolojilerinin kullanıldığı otomasyonlu ve birbirine bağlı iş istasyonları kullanılarak üretim yapılacak.

BAĞLANTILI İŞ MODELİ

Goodyear Yönetim Kurulu Başkanı Richard J. Kramer, fabrikanın temel atma töreninde şirketin planlarını açıkladı. Richard J. Kramer, "Araç modelleri çeşitlendiği ve tüketicilere sunulan seçenekler artmaya devam ettiği için lastik endüstrisinde giderek daha fazla yer edinen kompleks yapı Mercury'de öne çıkıyor. Bu sayede yüksek marja sahip premium Goodyear lastiklerine yönelik küçük hacimli talepleri karşılamak ve bunları müşterilerimize her kinden daha hızlı bir şekilde teslim edebilmek için hızımızı ve esnekliğimizi artırabileceğiz. Üretim katından Goodyear'ın online tüketicilerine ve perakende birimine kadar aktiflerimizin ını düzenleyen bağlantılı iş modelimizi Mercury'de ilerleteceğiz. Mevcut yüksek hacimli fabrikalarımıza destek sağlarken bizlere de gerçek anlamda bir rekabet üstünlüğü sunacak" .